AGF på rov hos de lyseblå igen igen

Randers FC sælger Mustafi Amini til AGF

Først var det direktøren, så talentspejderen og senest den unge talentfulde angriber Kasper Junker. Nu har AGF så købt Mustafa Amini af Randers FC, som har skrevet en fireårig aftale med den australske midtbanespiller.

Den 23-årige midtbaneprofil, som i daglig tale går navnet Musti, spillede i sidste sæson 29 kampe i Alka Superligaen og står i alt noteret for 36 kampe for kronjyderne, som han skiftede til i sommeren 2015 fra den tyske storklub Dortmund. Inden da repræsenterede han Central Coast Mariners i hjemlandet.

Læs også: Elez vælger AGF fra og fortsætter i udlandet

- Musti er en dygtig og alsidig midtbanespiller, som har fået en god skoling i Dortmund, og som i den seneste sæson har vist, at han holder et højt niveau i Superligaen. Han har en god alder og et stort potentiale, som vi tror på, at han kan udvikle yderligere i AGF. Han arbejder hårdt, er teknisk velfunderet og har en god taktisk forståelse , siger sportschef hos AGF, Jens Andersson, i en pressemeddelelse.

Musti havde fortsat to år tilbage af sin aftale med Randers, men han har valgt at søge nye udfordringer i AGF.

Tilskuere overbeviste ham
- Jeg har valgt at skifte til AGF, fordi jeg har store ambitioner, og det samme har AGF. Klubben er i gang med et spændende projekt og er bakket op af mange fans, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg har spillet mod AGF et par gange, og jeg så pokalfinalen, hvor mere end 20.000 fans skabte en fantastisk opbakning – og det var med til at overbevise mig om, at AGF er det helt rette valg for mig, lyder det fra Amini.

Fra Randers FCs side lyder det, at Mustafa Amini desværre ikke har fået det gennembrud i klubben, som alle havde håbet på. Derfor var et salg oplagt. 

Læs også: Tyrkiske fans i tusindvis klar til at indtage Aarhus

- Da AGF så kom på banen med et særdeles attraktivt købstilbud, var vi ikke i tvivl om, at et skifte til en anden klub ville være det bedste for både Mustafa og Randers FC, forklarer sportschef i Randers FC, Ole Nielsen.

Mustafa Amini får nr. 8 i AGF og har sin første arbejdsdag på Fredensvang fredag.