AGF henter ny målmand i Spanien

Den 24-årige målmand Óscar Whalley er ny mand i AGF. Han kommer til Aarhus på en fri transfer fra Sporting Gijón

Óscar Whalley er ny målmand i Superliga-klubben AGF. Foto: AGF

AGF-legenden Steffen Rasmussen valgte at stoppe sin karriere efter denne sæson, og derfor har der – indtil nu – været en ledig plads i klubbens målmandsteam.

Den spanske målmand Óscar Whalley fylder hullet ud. Han kommer til fra den spanske klub Sporting Gijón og har skrevet under på en treårig aftale med AGF.

- Vi har allerede nu en dygtig målmand i Jovanovic, mens der også er nogle unge, spændende målmænd på vej op fra ungdomsrækkerne, og så har det været vigtigt for os at finde en målmand, der kan passe ind i den stil og måde, vi gerne vil spille fodbold på, og det har vi fundet i Óscar Whalley, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, i en pressemeddelelse.

Den 24-årige keeper har været reservemålmand i Gijón, og har tidligere spillet i andre spanske klubber som Real Zaragoza og SD Huesca. Whalley har også været inde omkring det spanske U21-landshold.  

AGF viste i hele forløbet, at de tror på mig, og at de virkelig ville have mig til klubben - og det betyder meget for mig.

Óscar Whalley, ny AGF-målmand

- Jeg kan ikke vente med at komme tilbage til Aarhus, så jeg kan møde mine nye holdkammerater og komme i gang med sæsonen. AGF viste i hele forløbet, at de tror på mig, og at de virkelig ville have mig til klubben - og det betyder meget for mig, siger Óscar Whalley om skiftet.

Óscar Whalley har første arbejdsdag i AGF tirsdag den 26. juni.

Óscar Whalley

Nationalitet: Spansk, mexicansk, engelsk
Født: 29. marts 1994
Højde: 191 cm.
Tidl. Klubber: Real Zaragoza, SD Huesca og Sporting Gijón

Kilde: AGF