AGF fyrer Glen Riddersholm: Henter ny træner hos Lyngby

AGF har ophævet samarbejdet med cheftræner Glen Riddersholm. Ny cheftræner bliver David Nielsen, der forlader Lyngby Boldklub til fordel for AGF

Glen Riddersholm er fortid i AGF. Klubben henter David Nielsen fra Lyngby Boldklub som ny cheftræner.

Efter en længere periode med svingende og utilfredsstillende resultater har AGF i dag ophævet samarbejdet med cheftræner Glen Riddersholm.

- Vores resultater har i en længere periode været for dårlige og vi har præsteret alt for svingende i såvel Superligaen som i DBU Pokalen - en udvikling, vi ikke er trygge ved. Vi gik ind til den her sæson i håbet om, at vi kunne præstere mere stabilt, hvilket ikke er lykkes. Efter nøje overvejelser har vi derfor besluttet, at der skal nye kræfter til i forsøget på at indfri vores målsætninger i AGF, siger sportschef i AGF, Peter 'PC' Christiansen, i en pressemeddelelse.

Den nu fyrede cheftræner Glen Riddersholm har nydt tiden i AGF.

- Jeg takker staben, spillerne, ungdomstrænerne og de mange frivillige for en fantastisk tid og fansene for en sublim opbakning i AGF, og jeg ønsker klubben alt det bedste for fremtiden, siger Glen Riddersholm.

Ny træner mandag

Som afløser for Glen Riddersholm henter AGF David Nielsen, der har fået ophævet sin aftale med Lyngby Boldklub. David Nielsen - der er 40 år og udover Lyngby også tidligere har været træner for Nest-Sotra og Strømsgodset i Norge - starter allerede på mandag i AGF, hvor han er ansat frem til sommeren 2020.

Læs også RFC-formand: Trænerfyring er ikke et tema, direktørskifte er

- Vi er glade for at kunne tiltrække en så dygtig træner som David Nielsen til at stå i spidsen for vores hold. Fodboldfagligt har David en stærk ballast, og han er meget tydelig og klar i sin måde at være træner og leder på, siger Peter 'PC' Christiansen og fortsætter: 

Karismatiske David Nielsen overtager cheftræner-posten i AGF efter Glen Riddersholm. Foto: Henning Bagger - Scanpix

- Derudover besidder han nogle af de egenskaber - såsom at være passioneret og hårdt arbejdende - som vi vægter højt og noget vi tror på, vil smitte positivt af på klubben som helhed. Så vi glæder os til, at han starter på mandag.

TV2 ØSTJYLLAND har været i kontakt med den ny fyrede cheftræner Glen Riddersholm, der dog ikke har flere kommentarer til fyringen. Han melder meget kortfattet:

- Jeg har ingen yderligere kommentarer.

Assistenttræner Lars Friis' fremtidige rolle i klubben er p.t. uafklaret. Der vil hurtigst muligt blive udpeget en assistenttræner til David Nielsen.