AGF får ny sponsor på udebanetrøjen

Bravida bliver nu også trøjesponsor hos AGF – men kun på udebane

Foto: Ole Nielsen (AGF)

Bravida har været sponsor i AGF i nogen tid, men nu udvides samarbejdet.

Virksomheden, som er en installations- og servicevirksomhed, bliver nu også trøjesponsor.

Det er kun AGF’s udebanetrøje, der i fremtiden vil blive prydet af Bravidas navn fremfor Ceres, men på hjemmebane kommer Bravida også på shortsene.

SE OGSÅ: Tre år mere: AGF forlænger med stort talent

- Vi har været meget tilfredse med det udbytte, vores samarbejde med AGF indtil videre har ført med sig – lige fra Bravida-tribunen og mobiltribunerne til spillerpræsentation og større events i forbindelse med kampene. Nu tager vi vores rejse med AGF til et nyt niveau ved at få vores logo på udebanetrøjen og hjemmebaneshortsene og på den måde blive eksponeret i hele landet, når AGF spiller, siger Johnny Hey, regionsdirektør i Bravidas Region Nord i en pressemeddelelse. 

03:37

AGF-direktør Jacob Nielsen savner et nyt stadion i Aarhus.

Luk video

 

At Ceres bliver erstattet som trøjesponsor på udebanetrøjen skal ikke ses som en nedprioritering i deres investering i AGF, forsikrer bryggeriet.

SE OGSÅ: Duncans Superliga-premiere er i fare

- At vi ikke længere er på udebanetrøjen, skal ikke ses som et udtryk for, at vi drosler ned for vores engagement. Vi har hele tiden haft den aftale med AGF, at eksponeringen kunne overgå til en anden, hvis muligheden bød sig. Vi vil fortsat have Ceres på hjemmebanetrøjen og Faxe Kondi på udebaneshortsene, og vores engagement i AGF og i Ceres Park & Arena kører videre med uformindsket styrke og dedikation, siger Freddy Larsen, sponsor- & eventchef i Royal Unibrew. 

- Ceres Bryggeriet, AGF og Aarhus hører uløseligt sammen, og det ændrer det her ikke på, siger Freddy Larsen.