AGF er svækket i angrebet inden møde med OB

En skulderskade holder Kasper Junker ude i flere uger, mens også Morten "Duncan" er ukampdygtig for AGF

AGF-træner Glen Riddersholm må til søndagens superligakamp hjemme mod OB rode ekstra rundt i den offensive værktøjskasse.

Angriberen Morten Duncan Rasmussen er ude med en baglårsskade, som han pådrog sig i mandagens 0-3-nederlag ude til Sønderjyske, og han har nu fået selskab af Kasper Junker. 

quote Junkers skulder gik af led til træningen i går. I dag skal vi have foretaget en MR-scanning af ham, så vi kan vurdere omfanget af skaden. Han vil nok være ude i fire-seks uger.

Fysioterapeut Uffe Hansen.

Angrebskollegaen blev skadet og udgik fra torsdagens træning på Fredensvang med stærke smerter i venstre skulder.

- Junkers skulder gik af led til træningen i går. I dag skal vi have foretaget en MR-scanning af ham, så vi kan vurdere omfanget af skaden. Han vil nok være ude i fire-seks uger.

- Vi starter genoptræningen med at få styrket hans stabiliserende muskler i skulderen.

 - På den måde nedbringes smerterne, og han får langsomt genoprettet sin bevægelighed, fortæller fysioterapeut Uffe Hansen til AGF's hjemmeside. 

Både Kasper Junker og Morten Duncan Rasmussen er ude med skader til weekendens kamp mod OB.
Både Kasper Junker og Morten Duncan Rasmussen er ude med skader til weekendens kamp mod OB. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Junker blev skiftet ind i mandagens kamp i Haderslev i stedet for Morten "Duncan" Rasmussen, der blev skadet i slutningen af første halvleg.

AGF har tabt tre og blot vundet én ud af de første fire kampe i Superligaen. Det vil AGF-backen Dino Mikanović ændre på mod OB.

- Vi skal tilbage til fundamentet med at arbejde hårdt, og så må fodboldspillet komme derfra. Det vigtigste er, at vi kommer på tavlen.

- Vi skal ud og vise, at det, vi så i mandags, var en offday og give alt, hvad vi har. På den måde får vi også muligheden for at levere en god kamp og tage de tre point, siger Mikanović.

- En sejr på søndag vil ikke kun give et godt springbræt til resten af efteråret. Det vil også give et rygstød i forhold til at indfri de målsætninger, vi har i Superligaen.

- Vi lever hver dag for klubben, og vi vil gøre alt for, at resultaterne også snart kommer til at blive bedre, lyder det fra Mikanović.

Der er kampstart søndag klokken 18 i Aarhus.

Vaccine dosis.

Professorer tror på behov for at skulle revaccinere mod corona

Mia Vester, kroniker

25-årig kroniker frygter at rykke bagud i vaccinekø: - Det er et hårdt slag

Lone Abildtrup

play Lone er dødssyg og fanget i vaccinationskaos: Tilbudt "forkert" vaccine

Joy Mogensen

play Minister til festivaler og store events: Planlæg forsigtigt

Grenaa-Anholt Færgefart

Udsolgte færgebilletter presser virksomheder: - Øen er afhængig af, at her er mennesker

To måneder med teoriundervisning  - det har stort været hverdagen for Victor Pedersen fra Grenaa, der går på smedeuddannelsen. Han håber snart at se et faglokale.

play Hammeren er skiftet ud med museklik: Smertegrænsen er snart nået