AGF dropper fremtidig deltagelse i Fodbold med Horup

Den aarhusianske fodboldklub vil fremover fokusere eksklusivt på et nyt tv-format, der 'meget snart' lanceres med en kommerciel partner

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Spillere, trænere og ledelsen i AGF har for sidste gang deltaget i debatprogrammet Fodbold med Horup.

Klubben har ellers været en fast bestanddel af det ugentlige fodboldprogram, men fremover bliver det altså uden AGF's deltagelse.

Læs også Østjyske klubber ærgrer sig over AGF's nej til Fodbold med Horup

- Årsagen er den, at vi meget snart lancerer et nyt tv-format på vores egne medier i samarbejde med en kommerciel partner. Og det vælger vi at bruge vores energi og fokus på, ligesom vi har forpligtet os til en vis grad af eksklusivitet overfor dem, lyder det i en mail fra klubbens kommunikationschef, Søren Højlund Carlsen.

- Vi ser en række fordele - eksponeringsmæssigt, kommercielt og udbyttemæssigt - ved nu selv at producere mere tv i samarbejde med vores kommercielle samarbejdspartnere. 

- Og det kolliderer altså med vores deltagelse i FMH i fremtiden, hvor vi vil prioritere vores tid og engagement anderledes i tæt et samarbejde med vores kommercielle partnere i et nyt set-up, der altså har den konkrete konsekvens, at vi ikke længere kan deltage i FMH, fortsætter han.

Læs også 10.000 kroner i døgnet: 25 kilometer rør varmer AGF's bane

Har ikke være med i år

AGF har ikke været med i nogen af årets hidtil fire programmer. Én af gangene kolliderede det med tirsdagskampen mod AC Horsens, mens klubben har takket nej til deltagelse yderligere to gange.

AGF's kommunikationschef, Søren Højlund Carlsen, kommer i studiet tirsdag for at uddybe beslutningen om at droppe deltagelsen i Fodbold med Horup.

Det giver anledning til en debat om åbenhed og samarbejde mellem superligaklubber og pressen.

Udover Søren Højlund Carlsen er gæsterne Kristian Fredslund Andersen, kommunikationschef i Randers FC, og som repræsentanter for medierne er det sportsredaktør på Jyllands-Posten, Troels Henriksen og Jan Schouby, chefredaktør på Århus Stiftstidende. 

Her kan du se tirsdagens udgave af Fodbold med Horup:

51:54 Luk video