AGF-direktør: Vi er klar til de tyrkiske fans

Om nødvendigt kan Galatasarays fans få helt op til 9000 pladser til opvisningskampen på Ceres Park

Tirsdag kom det frem, at det aarhusianske fodboldflagskib AGF møder den tyrkiske storklub Galatasaray i en opvisningskamp tirsdag den 26. juli, og det har allerede fået mange tyrkiske fans op af stolene i ønsket om billet til opgøret. AGFs direktør Jacob Nielsen beroliger fansene og fortæller, at der vil være plads til alle.

- Galatasarays fans vil blive henvist til et afsnit med plads til i første omgang 2400 fans, men vi kan lave op til 9000 sæder til dem. Deres fodboldkultur er fantastisk, og vi er opmærksomme på, at holdet tiltrækker mange tilskuere, lyder det fra Jacob Nielsen til tv2oj.dk.

Læs også: AGF møder tyrkisk storklub i opvisningskamp

Det er især herboende tyrkere og fans fra Skandinavien, der ventes at indtage Aarhus i slutningen af juli, og ifølge direktøren er det sikkerhedsmæssige ikke noget stort problem med dem.

Ingen højrisikokamp
- Vi tager selvfølgelig vores forholdsregler, men der er ikke tale om en højrisikokamp, siger Jacob Nielsen.

De tyrkiske tilhængere får tildelt D-tribunen på Ceres Park, og hvis pladserne her bliver udsolgt, så åbnes der op på B-tribunen.

Læs også: Tyrkiske fans i tusindvis klar til at indtage Aarhus

- Afsnit C er så forbeholdt vores sæsonkortholdere. I forhold til hvor mange der kommer i alt, er det arrangøren Prime, der har et kvalificeret bud. Jeg tror dog ikke, at der bliver udsolgt, forklarer direktøren.

Det er også arrangøren, der ved nærmere, om hvilke spillere der vil være at finde på de to mandskaber. Men som udgangspunkt vil de fleste af profilerne deltage i opgøret.