AGF ansætter ny ungdomstræner

Christian Flindt Bjerg bliver ny U19-cheftræner i AGF

Foto: Rasmus Lykke / Thisted FC

Det bliver 41-årige Christian Flindt Bjerg, der efter sommerferien får ansvaret for AGFs U19-hold.

Dermed overtager den nuværende træner i Thisted FC jobbet efter Claus Therkildsen, der har valgt at stoppe som ungdomstræner ved udgangen af denne sæson.

- Vi har undersøgt markedet grundigt og har kunnet vælge mellem mange spændende kandidater. I sidste ende var vi dog ikke i tvivl om, at Christian skulle være vores nye U19-cheftræner, for han scorede højest på de parametre, som vi havde øverst på vores prioriteringsliste. Både menneskeligt og fodboldfagligt passer Christian perfekt ind i det fællesskab, vi gerne vil have omkring talentudviklingen i AGF. Han har lyst til at arbejde både nedad og opad, og han står for hårdt arbejde, som også er en vigtig værdi i vores klub, siger Anders Madsen, der er talentchef i AGF, til klubbens hjemmeside.

41-årige Christian Flindt Bjerg har en karriere som aktiv fodboldspiller bag sig, og han har repræsenteret klubberne AaB, Karlsruhe, Tirol Innsbruck, Odd Grenland og Viborg.

Nu skifter han jobbet som cheftræner for Thisted FCs hold i 2. division ud med jobbet som U19-træner i AGF.

- Jeg har været glad for at være i Thisted, som jeg har meget at takke for, men AGF er helt klart et skridt op for mig og en mulighed, jeg er stolt over at få. AGF er en af de største klubber i Danmark, og jeg kommer til at arbejde i et super elitemiljø og med de ting, jeg brænder for. Så det var et relativt simpelt valg for mig, da Anders tilbød mig jobbet som U19-træner, siger Christian Flindt Bjerg.

Han fortsætter:

- Der er mange positive ting under udvikling i AGF. Potentialet er stort, og det gælder om at trykke på de rigtige knapper. Vi har mulighed for at skabe et talentudviklingsmiljø, der hører til i den absolutte top i Danmark. Det er et spændende arbejde, som jeg glæder mig til at være en del af og sætte mit præg på.