AGF-angriber tilbage i truppen mod Nordsjælland

AGF kan igen bruge Kasper Junker, efter han er blevet sin skade kvit

Foto: Axel Schütt - Scanpix

Superligaklubben AGF har i begyndelsen af sæsonen været ramt af problemer på angriberpositionen, hvor blandt andre Kasper Junker har måttet side ude i flere kampe på grund af en skulderskade.

Men nu er angriberen klar igen oplyser den aarhusianske klub, der har Kasper Junker med i truppen, når turen mandag går mod Farum. AGF møder mandag aften FC Nordsjælland på udebane. 

Her skal AGF forsøge at rejse sig, efter det i sidste spillerunde blev til et 4-1-nederlag til lokalrivalerne fra Randers FC.

- Vi har haft fokus på indsatsen i forhold til Randers-kampen og har trænet godt ugen igennem. Så vi føler os godt indstillet på FC Nordsjælland på mandag. Det bliver en kamp, hvor de nok vil være mere på bolden end os. Men hvis vi er dygtige til at forsvare, så skal vi nok få vores muligheder i den anden ende, siger AGF-assistenttræner Allan K. Jepsen til klubbens hjemmeside.

AGF's spillertrup til kampen mod FC Nordsjælland

1 Steffen Rasmussen
2 Dino Mikanovic
3 Niklas Backman
4 Daniel A. Pedersen
7 Jakob Ankersen
8 Mustafa Amini
9 Kasper Junker
10 Martin Spelmann
11 Tobias Sana
13 Morten 'Duncan' Rasmussen
14 Jens Stage
17 Adama Guira
18 Jesper Juelsgård
19 Mustapha Bundu
20 Frederik Møller
21 André Riel
23 Pierre Kanstrup
26 Aleksandar Jovanovic

Kilde: AGF.dk

AGF ligger før mandagens kamp næstsidst i tabellen, kun foran Randers FC. Aarhusianerne kan dog med en sejr mod FC Nordsjælland tage et stort spring op i tabellen.

Det bliver ikke nogen let opgave for Glen Riddersholms mandskab. Mandagens modstandere indtager førstepladsen i Superligaen og har kun tabt en enkelt kamp denne sæson.