Skipperligaen: TV2 ØSTJYLLANDs helt nye fodboldformat!

Den 1. juli sparker Kasper Skipper fodboldsæsonen i gang med et nyt format, der tager brugerne helt tæt på de østjyske klubber

Der er vist nok en fodboldturnering i Rusland, der er i gang i disse dage. Men vi ved jo alle sammen godt, at den bare er en opvarmning til det, der virkelig betyder noget; nemlig når vores egne lokale klubber endelig skal i aktion igen.

Derfor tager vi allerede 1. juli hul på dækningen af AC Horsens, AGF, Randers FC og Silkeborg IF med vores spritnye fodboldformat: Skipperligaen.

Kasper Skipper bliver fremover frontfiguren på TV2 ØSTJYLLANDs fodbolddækning.
Kasper Skipper bliver fremover frontfiguren på TV2 ØSTJYLLANDs fodbolddækning. Foto: Agnete Schlichtkrull

Her vil TV2 ØSTJYLLANDs fodboldjournalist, Kasper Skipper, tage brugerne med bag kulisserne og helt tæt på spillere, trænere og direktører i de østjyske klubber.

- Vores kræfter bliver fokuseret på de lange og anderledes indslag, interviews og reportager. Både de alvorlige og de skæve. Lokalaviserne i Østjylland leverer en rigtig god daglig dækning af klubberne, og derfor vil vi forsøge at være et supplement til dem, og give brugerne det, de ikke får i aviserne, siger Kasper Skipper.

Tæt dialog med brugerne

Skipperligaen vil udkomme løbende med både podcast, debatter, dybdegående artikler og skæve videoindslag – og hver gang vil brugerne få lov til at komme med indspark og sætte deres præg på indholdet.

quote Fodbold er en folkefest. Sporten lever af fansene. Derfor skal fansene naturligvis også høres, og jeg glæder mig enormt meget til at komme i tæt dialog med alle de andre østjyske fodboldfans.

Kasper Skipper, fodboldjournalist

- Vores brugere skal se mig som et slags bindeled mellem dem og deres klubber. Jeg vil tage dem med til redaktionsmøderne, lade dem komme med input til, hvem jeg tager ud og interviewer, og hvad jeg skal spørge dem om. I det hele taget skal man føle, at man kommer tættere på ens helte ude i klubberne.

- Fodbold er en folkefest. Sporten lever af fansene. Derfor skal fansene naturligvis også høres, og jeg glæder mig enormt meget til at komme i tæt dialog med alle de andre østjyske fodboldfans, fortæller Kasper Skipper.

Skipperligaen går i luften den 1. juli. Denne dato skifter alle Fodbold med Horups platforme - altså på Facebook, Twitter og iTunes - navn til Skipperligaen, så hvis du allerede følger disse, så behøver du ikke foretage dig noget for at komme med på vognen.

Kasper Skipper kan allerede nu kontaktes via mail (kawi@tv2oj.dk) eller på Twitter (@Wilkenskipper), hvis du har idéer, ønsker og andre input til, hvordan du gerne have dækket lige netop DIT østjyske yndlingshold.

VIDEO: TV2 ØSTJYLLANDs tidligere fodboldvært, Nick Horup, fik en rørende afsked i sit sidste program. Se hvordan det så ud her. 
Gellerup boligblok

To Aarhussogne i fare for tvangsnedlukning

80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

20210330-141423-L-1920x1342we

Regeringen er klar til at genåbne mere

HUSK PSYLLIUM-FRØSKALLER

Tilbagekalder naturlægemiddel: Tre er døde

def_thumb,50_percent

play På en villavej levede en mand i et affaldsbjerg, indtil naboerne gjorde et ubehageligt fund

Dagens mest læste