Salg af Horsens-trøje giver penge til kræft-bekæmpelse

En bortauktion af AC Horsens’ islandske angriber Kjartan Finnbogasons spilletrøje giver 3000 kr. til Kræftens Bekæmpelse

Er en brugt fodboldtrøje 3000 kr. værd? Det vil der sikkert være delte meninger om, men i en god sags tjeneste er det netop, hvad en AC Horsens-trøje med Kjartan Finnbogason har indbragt. Pengene går til Kræftens Bekæmpelse.

For tre uger siden valgte spilleren og klubben nemlig at bortauktionere den trøje, som den islandske angriber spillede og scorede i, da AC Horsens sikrede sig overlevelse i Superligaen i sidste sæson via sejr over Vendsyssel FF.

Auktionen er nu slut og vundet af Danske Bank i Horsens, der bød 3.000 kroner for trøjen.

quote Vi kunne ikke finde et bedre formål at støtte end Kræftens Bekæmpelse, og vi ved, at de har brug for midlerne lokalt.

 

- De højeste bud lå på omkring 1.200-1.400 kroner, men jeg ville rigtig gerne have trøjen til Danske Bank, så vi forsøgte at skubbe lidt til det for at forsøge at få andre erhvervsfolk til at byde, for vi havde ikke noget imod en budkrig, fortæller områdedirektør i Danske Bank, Rene Andersen, og fortsætter:

- Vi kunne ikke finde et bedre formål at støtte end Kræftens Bekæmpelse, og vi ved, at de har brug for midlerne lokalt.

Han bor i Herning og er fan af FC Midtjylland, men er også blevet smittet af AC Horsens, så trøjen skal i glas og ramme i Horsens-afdelingen.

- Jeg er blevet stor fan af AC Horsens og specielt Bo Henriksen og Kjartan Finnbogason, og AC Horsens’ værdier passer godt med de værdier, vi gerne vil arbejde efter, lyder det fra René Andresen.

For blot tre måneder siden løb 19-årige Tobias Arndal rundt og spillede Danmarksserie-fodbold. Nu har han fået en lang kontrakt med AC Horsens. 

Auktionen vækker glæde hos Kræftens Bekæmpelse i Horsens.

- Vi er glade for bidraget, og midlerne falder på et tørt sted, for vi har gang i flere ting, og det koster at drive de forskellige aktiviteter, fortæller Ulla Balle, der er kasserer i Kræftens Bekæmpelse i Horsens.

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere

142592339_702487210432877_8282048361084212641_o

Børn fryser: 100 poser med overtøj og støvler på vej til vuggestuer og børnehaver

Untitled collage

Kan få ny og unik uddannelse i naboby - men det vækker ikke glæde

drab Vilhelm Bergsøes Vej

41-årig sigtet for drab på kammerat

politibil

Tyve brød ind i hus, imens familie var hjemme

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia