Østjysk lokalopgør i første runde af Superligaen

AC Horsens skal i 1. spillerunde af den nye sæson en tur til Aarhus og møde AGF i sæsonens første østjyske lokalopgør

Knap nok er denne sæson af Superligaen i fodbold spillet til ende, før blikket har rettet sig mod den næste.

Onsdag blev programmet for grundspillet i landets bedste række offentliggjort, og det byder på østjysk lokalopgør allerede i 1. spillerunde, mens det også løfter sløret for, at det nye stadion i Silkeborg skal indvies i en kamp mellem det rødblusede hjemmehold og AGF.

Det holdt hårdt, men efter sommerferien kan Østjylland fortsat bryste sig med at have fire hold i Superligaen: Randers FC, AGF, Silkeborg IF og AC Horsens.

Og når spillerne er færdige med at holde sommerferie, og det atter går løs, gælder det et østjysk lokalopgør allerede i 1. spillerunde i grundspillet af den nye sæson.

Her kommer AC Horsens nemlig på besøg i Aarhus mod AGF. Silkeborg IF skal en tur til Sjælland og møde denne sæsons store overraskelse i Superligaen - bronzevinderne fra Lyngby, mens Randers FC på udebane møder Sønderjyske. Tidspunktet for kampene er ikke fastlagt præcist endnu, men de bliver afviklet henover dagene 14., 15., 16. eller 17. juli.

Spillerunde 1

I anden spillerunde ugen efter er det med østjyske briller værd at bemærke, at Randers FC på hjemmebane skal møde mestrene fra FC København.

Derudover spiller AGF for anden gang i træk på hjemmebane, denne gang mod oprykkerne fra Hobro IK, mens Silkeborg IF for anden kamp i streg snupper en kamp på udebane - denne gang i Herning mod FC Midtjylland. Horsens åbner sæsonen på hjemmebane mod Lyngby.

Spillerunde 2

I tredje spillerunde, som finder sted i sidste weekend i juli, er der atter østjysk lokalopgør på programmet. Her tager Silkeborg IF på hjemmebane imod AGF, og det er ikke til et hvilket som helst lokalopgør.

 

I og med at silkeborgenserne starter sine to første kampe på udebane, bliver det altså her i 3. runde, at klubbens nye stadion skal indvies og så tilmed mod de østjyske rivaler fra Aarhus. 

Spillerunde 3

Det nye stadion i Silkeborg hedder Jysk Park, byggeriet startede i 2015, og stadion får plads til 10.000 tilskuere.

Du kan se hele programmet for grundspillet i Superligaen her.

 

Viby Gymnasium

Sogn i Aarhus lukker ned efter høje smittetal

Øl

Hjemme-ølbrygning er blevet en populær hobby under Corona: - Det er fuldstændig eksploderet

Samsøfærgen

Ups! Færge påsejler spritny hurtigfærge

IMG_1327

Skoleleder efter lokal nedlukning: - Det er synd for børnene

Skærmbillede 2021-04-16 kl. 20.20.54

Dyre dråber til dyrene: - Det giver os en kæmpe merudgift

Street food randers

Østjyske street food-markeder åbner ikke

Dagens mest læste