Østjysk lokalbrag: Horsens vil kæmpe sig tilbage i top 6

Fredag aften gæster AC Horsens lokalrivalerne fra Silkeborg IF. Horsens kæmper for at komme op blandt de øverste seks, imens Silkeborg vil væk fra bunden

Det er to hold i helt forskellig form, der fredag kl. 20.15 mødes på Jysk Park i Silkeborg. Men lokalopgør er som altid noget helt særligt, så der vil garanteret alligevel være spænding og dramatik for alle pengene. AC Horsens kommer med selvtillid efter uafgjort senest mod FC København, imens SIF tabte mod Helsingør.

Alligevel tror AC Horsens-manager Bo Henriksen, at der venter de gulblusede en stor udfordring i Silkeborg.

- Vi skal møde et sammentømret og modent mandskab krydret med dygtige individualister som Robert Skov, og der venter os en hård kamp, siger Bo Henriksen til AC Horsens' hjemmeside.

quote Det er jo mænd på over to meter mange af dem. De er sindssygt dygtige i luften, så det bliver selvfølgelig en svær opgave.

Tobias Salquist, Silkeborg IF

Manageren tror dog på sit hold, der pt. ligger nummer 7 i ligaen. Især holdets evner på dødbolde er han imponeret over.

- Vi er på kort tid kommet langt som relativt nyt hold, og det siger noget om holdets karakter og styrke, at vi ærgrede os over, at det kun blev til ét point mod FC København i søndags. Vi skal igen have fokus på dødboldene, der er en af vores helt store styrker, og jeg tror på, at vi også kan drille Silkeborg, lyder det fra Bo Henriksen.

To meter mænd alle sammen

Netop dødboldene er også det element i spillet, som modstandernes spillere frygter mest.

- Det er jo mænd på over to meter mange af dem. De er sindssygt dygtige i luften, så det bliver selvfølgelig en svær opgave, siger SIF-forsvareren Tobias Salquist til Silkeborg IFs hjemmeside.

Også i målet hos SIF er modstanderens kvaliteter i luften blevet bemærket.

- Der er en udfordring i at håndtere deres dødbolde og indkast. Så det er klart, at det ville være dumt andet end at have ekstra fokus på det, fordi de har scoret mange af deres mål på det, fortæller SIF-keeper Thomas Nørgaard.

Inden opgøret ligger AC Horsens på 7. pladsen i rækken med 21 point efter 14 kampe. Silkeborg har 13 point efter lige så mange opgør.

Lone Bøgely

Politikere skal drøfte ambulance-krav: Kræftpatient frygter længere ventetid

Daginstitutioner Malling

play Jacob frustreret over placering af ny daginstitution: - Hul i hovedet

nicklas_jacobsen.jpg

Letbanen aflyser afgange på forhånd

sundhedsminister Magnus Heunicke

liveblog COVID-19 LIVE: Første tilfælde af brasiliansk coronavariant fundet i Danmark

Skærmbillede 2021-03-03 kl. 14.26.59

Smitsom hundesygdom i omløb

VIA University College Aarhus

100 millioner skal afhjælpe studerendes tabte tid i værksteder