Oprykning? AC Horsens forventer sæsonrekord

AC Horsens kan rykke op i Superligaen med en sejr over Skive på søndag, og det lokker tilskuere til CASA Arena Horsens

Vejle Boldklub formåede ikke at vinde over FC Fredericia i går, torsdag, og dermed spillede de ufrivilligt oprykningsbolden over i fødderne på lokalrivalerne fra AC Horsens, der med en sejr over Skive på søndag kan sikre oprykningen til Superligaen.

Før denne sæson var AC Horsens ikke levnet mange chancer for oprykning, men nu er det tæt på at være en realitet, og AC Horsens' direktør, Kristian Nielsen, kan fortælle om stor interesse for at overvære opgøret mod de gule skibonitter.

Læs også Bo Henriksen snakker stadig ikke oprykning

- Siden vores sejr over FC Fredericia i søndags har der været stor interesse for at se vores hjemmekamp mod Skive, og den interesse er selvfølgelig ikke blevet mindre efter Vejles uafgjorte kamp mod FC Fredericia. Nu ligger det i vores egne hænder eller fødder at sikre oprykning, og vi er selvfølgelig glade for interessen, siger Kristian Nielsen til tv2oj.dk.

Tilskuertal fordobles

Normalt ville en kamp mod Skive trække omkring 1.500 tilskuere til CASA Arena Horsens, men AC-direktøren forventer minimum en fordobling af det tilskuertal, og dermed bliver den nuværende sæsonrekord på 2.089 tilskuere slået.

Læs også AC Horsens fortsætter kurs mod oprykning

- Vi vil meget gerne op over 3.000 tilskuere og også gerne over 4.000, for spillerne og holdet har fortjent at blive hyldet af mange tilskuere, hvis vi rykker op, lyder det fra Kristian Nielsen.

AC Horsens kan også mærke stor interesse fra klubbens sponsorer, og hvor en kamp som den på søndag normalt ville trække 300 VIP-gæster, så forventer Kristian Nielsen, at 400-500 gæster deltager i VIP-arrangementet.