Horsens-træner: Vi er blevet kaldt en katastrofe

Alka Superligaens premierekamp fik en overraskende vinder i form af AC Horsens, der slog AGF med 2-1

Fredag aften blev der igen spillet fodbold i Alka Superligaen. Premierekampen stod mellem hjemmeholdet AGF og gæsterne fra AC Horsens.

 Og det blev krigerne fra Horsens, der efter en flot indledning på kampen kunne spille en overraskende sejr i hus på 2-1. Overraskende fordi cheftræner Bo Henriksen knapt har kunnet stille et hold i opstarten til sæsonen.

quote Det her var en fed oplevelse for spillerne.

Bo Henriksen, Horsens-træner

- Det her var en fed oplevelse for spillerne. De tvivlede selvfølgelig lidt på projektet, da der kun stod ni mand til træning for 19 dage siden. Vi har mildt sagt været pressede, så derfor er det vigtigt, at vi får noget tro på tingene.

Bo Henriksen er dog ikke sikker på, at den opløftende sejr vil give andet end intern tro på tingene.

Bo Henriksen havde en dejlig aften i Aarhus.
Bo Henriksen havde en dejlig aften i Aarhus. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

- I de flestes øjne er vi sikkert stadigvæk favorit til at rykke ned. Vi gav vel pengene seks gange igen på oddset, og alle havde splittet os ad, og sagt at vi var en katastrofe. Men med den energi og power, vi har, kan alt ske.

Indkast er en trussel

Bo Henriksen er kendt som en træner, der gør en dyd ud af sine dødbolde. I kampen mod AGF viste specielt indkastene sig at være en konstant trussel mod hjemmeholdets endnu ikke sammenspillede bagkæde.

- Man kan jo se, at de virkelig ikke synes, det er særligt sjovt, når vi får et indkast. Det er heller ikke særlig morsomt, at alle vores indkast kan sidestilles med hjørnespark.

- I de første 20 minutter kan vi vel score fire eller fem mål bare efter indkast. Bolden dumper konstant ned få meter fra stregen, og det skal vi selvfølgelig blive bedre til at udnytte.

Den næste chance for at udnytte det farlige våben kommer, når Horsens søndag d. 23. juli tager i mod Lyngby på hjemmebane kl. 12.00

_DSC0615

Lig fundet i Brabrand Sø

050321 Hjarnø Havbrug 1930 VTR Still

Retssag mod havbrug følges tæt: - De skal ha' lov at rydde op

hest2

Dyr på Molslaboratoriet undersøgt af politiet

Smukfest

liveblog COVID-19 LIVE: Partier vil øge tempo på forhandling om festivalkompensation

byretten Randers Retten i Randers domstol pædofilisag

Retten i Randers uddeler bøde på 19 millioner kroner

AGF-Sønderjyske

Østergaard: Stadion-forsøg skal afsløre kviktestens pålidelighed