Horsens-træner efter nederlag: Noget af det ringeste

Cheftræner Bo Henriksen mener, at Horsens' 0-2-nederlag til Sønderjyske var som en rædderlig sommerkamp

Horsens-manager Bo Henriksen forsøgte at dirigerer sine tropper til sejr, men det lykkedes langt fra. Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

Hvad kampen manglede i flot spil, havde den i fight. Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

1 af 2

Efter fire flotte point i sæsonens to første kampe i Superligaen måtte Horsens indkassere et 0-2-nederlag fredag.

Sønderjyske vandt hjemme, og Horsens spillede ikke nogen god kamp.

Horsens-træner Bo Henriksen var efterfølgende da også alt andet end fornøjet med spillet og kampen, og han langede i hårde vendinger ud efter sine spillere.

Læs også Horsens kommer ned på jorden igen - taber for første gang

- Det er noget af det ringeste, jeg har set længe. Vi var ikke dygtige nok fremad i banen, og vi lignede ikke et hold, som kan score mål.

- Vi havde selvfølgelig lidt på dødbolde, og vi skulle score på en til sidst, men det var bare ikke nok, siger Bo Henriksen.

Måske Horsens fremover skal sætte deres lid til den 26-årige midtbanespiller fra Brann Bergen, Sivert Heltne Nilsen. Han er ifølge den norske presse på vej til lægecheck i AC Horsens. Fredag var han på plads til Horsens' kamp i Haderslev Foto: Claus Fisker - Ritzau Scanpix

Målmand uden redninger

Selv om Bo Henriksen på ingen måde var tilfreds med sit eget mandskab, mente han heller ikke, at Sønderjyske kom frem til det helt store.

Opgøret burde ikke have haft en vinder, og kampen var noget af det mest rædderlige, jeg længe har set.

Bo Henriksen, AC Horsens-manager

- Vores målmand havde jo ikke en redning gennem hele kampen. De havde jo ikke en chance i kampen ud over et indlæg og en omstilling til sidst.

- Det var generelt en sommerkamp ud over det sædvanlige. Opgøret burde ikke have haft en vinder, og kampen var noget af det mest rædderlige, jeg længe har set.

- Der manglede energi fra begge hold, og når det var tilfældet, så blev kampen tilfældig, siger Henriksen.

Op på hesten igen

Hallur Hansson spillede hele opgøret for Horsens, og færingen var generelt meget enig i sin cheftræners betragtninger.

- Vi spillede ikke nogen god kamp. Vores plan fungerede ikke, som den skulle. Jeg ved ikke, om det var fordi, vi er et nyt hold, men det er vi nødt til at se på i morgen.

- Der er mange gode spillere på holdet, og alle hold kan spille en dårlig fodboldkamp en gang i mellem. Vi må bare op på hesten, siger Hallur Hansson.

Horsens får mulighed for revanche, når mandskabet i næste runde tager imod Hobro.