Horsens og AaB deler point i tam nullert

Horsens har stadig kun tabt en enkelt kamp i årets Superliga efter uafgjort mod AaB på hjemmebane

Foto: Frank Cilius - Scanpix

Foto: Frank Cilius - Scanpix

Foto: Frank Cilius - Scanpix

Foto: Frank Cilius - Scanpix

Foto: Frank Cilius - Scanpix

1 af 5

Horsens og AaB spillede fredag aften 0-0 i en yderst chancefattig affære på Casa Arena i Horsens.

Kampen bar præg af mange dueller og dødbolde, mens de oplagte scoringsmuligheder udeblev. Tættest på var hjemmeholdets Kjartan Finnbogason, men islændingen havde ikke den fornødne skarphed. 

Det var en meget fysiskspillet kamp på Casa Arena fredag, men ingen af holdene formåede at lægge bolden i nettet. Foto: Frank Cilius - Scanpix

Pointdelingen betyder, at Horsens kravler op på andenpladsen i Alka Superligaen inden rundens øvrige kampe.

AaB har efter det uafgjorte resultat blot fire point i seks kampe, hvilket medfører, at udeholdet indtager 12.-pladsen. Nordjyderne er uden sejr i 11 kampe i Superligaen.

Ufarlige dødbolde

Kampen var fattig på oplagte chancer. Mest ophidsende var Horsens' dødbolde, hvor holdet traditionelt er stærkt. 

Trods hjemmebanepublikummets taktfaste klapsalver ved standardsituationer blev det dog aldrig farligt for hjemmeholdet, som primært sigtede efter Simon Okosun og Bubacarr Sanneh.

AaB bidrog ikke med meget offensiv kvalitet. Udeholdet virkede til tider bange for at angribe. Største chance til udeholdet tilfaldt Jannik Pohl kort før slutfløjtet, men afslutningen strøg tæt forbi mål.

Kjartan Finnbogason var i flere omgange tæt på at bringe hjemmeholdet foran i starten af anden halvleg, men den 31-årige angriber blev enten blokeret eller sendte bolden forbi AaB-målet.

Opgøret, der blev overværet af 3129 tilskuere, endte derfor uden mål.

De to mandskaber får en ny mulighed for at få nettet til at blafre i næste runde, hvor Horsens gæster Brøndby, mens AaB hjemme tager imod AGF.

AC Horsens – AaB 0-0

Tilskuere: 3.129