Horsens henter ny målmand i engelske Fulham

AC Horsens opruster på målmandspositionen med finsk keeper

Jesse Joronen vogtede målet, da Finland sidste år mødte Norge i en venskabskamp. Foto: Vegard Wivestad Grøtt - Scanpix

Jesse Joronen vogtede målet, da Finland sidste år mødte Norge i en venskabskamp. Foto: Terje Bendiksby - Scanpix

1 af 2

AC Horsens har hele sommeren været på jagt efter en ny mand til målmandsposten, og nu har de fundet deres nye førstemålmand. 

Den 24-årige finske målmand Jesse Joronen skifter til AC Horsens med øjeblikkelig virkning. Han har skrevet kontrakt med den østjyske klub frem til sommeren 2019. 

Læs også 13-årig boldpige fik besøg af superliga-spillere på sygehuset

- Vi er ikke i tvivl om, at vi i Jesse har fundet den helt rigtige førstemålmand i AC Horsens, og han kommer til at gøre en forskel for os fra dag et, lyder det fra Bo Henriksen til klubbens hjemmeside. 

Ville gerne prøve sig af

Den finske keeper kommer til klubben fra den engelske Championship-klub Fulham FC, hvor han har været tilknyttet siden 2009.

Han har i sin tid i klubben været lejet ud til flere forskellige klubber. Nu ser Jesse Joronen frem til sin nye tilværelse i det østjyske.

- Da jeg hørte om interessen fra AC Horsens, så var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville prøve mig af i Alka Superligaen, og jeg har allerede fået et rigtig godt indtryk af klubben. Manageren virker meget positiv, og rammerne er rigtig gode, så det er helt perfekt.

- Min ambition er at spille så meget som muligt og hjælpe holdet, så godt jeg kan, og jeg har en fornemmelse af, at vi går en god sæson i møde, fortæller Jesse Joronen. 

AC Horsens havde forleden besøg af verdensrekordholderen i indkast. Se mere herunder:

02:33 Luk video