Horsens henter gammel kending hjem fra Tyskland

AC Horsens har forstærket truppen med forsvarsspilleren Jonas Thorsen, der vender tilbage til klubben efter et kort ophold i tysk fodbold.

Jonas Thorsen havde en stærk sæson, senest han spillede i AC Horsens.

I 2018 skiftede forsvarsspilleren Jonas Thorsen til tyske Eintracht Braunschweig efter en stærk sæson hos AC Horsens. Nu vender han snuden hjem igen.

AC Horsens har nemlig skrevet en treårig kontrakt med Jonas Thorsen, der dermed vender tilbage til Langmarksvej og Casa Arena.

Jeg havde en fantastisk tid i AC Horsens, og jeg kommer styrket hjem med en helt masse erfaring, som jeg kan bruge og dele ud af.

Jonas Thorsen, ny AC Horsens-spiller

- Jonas Thorsen bliver endnu engang en væsentlig forstærkning af vores trup, for han er fantastisk på og uden for banen, og han kommer til at spille en stor rolle. Han kommer med kvalitet, power og energi, og så er han et godt menneske, der lægger vægt på de værdier, vi arbejder efter, siger manager Bo Henriksen i en pressemeddelelse om nyindkøbet.

- Vi er rigtig glade for, at Jonas Thorsen endnu engang vil være en del af vores projekt, og vi glæder os helt vildt til at se ham i den gule trøje igen, tilføjer han.

Kommer stærkere hjem

Jonas Thorsen skifter til AC Horsens på en fri transfer, efter han blot nåede en enkelt sæson i Tyskland. Et ophold, han dog mener, har modnet ham.

Læs også AGF henter angriber i Odense

- Jeg havde en fantastisk tid i AC Horsens, og jeg kommer styrket hjem med en helt masse erfaring, som jeg kan bruge og dele ud af, og jeg glæder mig til at komme i gang med at spille superligakampe igen. AC Horsens og jeg var det helt rigtige match sidste gang, og det bliver vi igen, lyder det fra Jonas Thorsen.

I sin tid skiftede Jonas Thorsen i juni 2017 – også på en fri transfer – fra Viborg FF til AC Horsens.

Nu er den stærke defensive spiller atter klar til at trække i den gule AC Horsens-trøje. Foto: AC Horsens