Farveblindhed får AC Horsens til at trykke nye spillertrøjer

Frederik Møller kan ikke se forskel på gul og grøn, og derfor skal AC Horsens have nye spillertrøjer inden mødet med Viborg på udebane

Mandag aften, efter AC Horsens' 2-1-sejr over Randers, fik De Gules holdleder Glenn Nielsen pludselig noget andet at tænke på.

Her kom Frederik Møller nemlig og spurgte ham, hvilken farve holdet skal spille i, når de i den første playoffkamp skal møde Viborg.

- Så siger jeg til Frederik Møller, det ved jeg sgu egentlig ikke.  I udgangspunktet skal vi spille i gult, forklarer Glenn Nielsen.

- Så siger han: 'Det kan jeg ikke. Jeg er farveblind. Jeg kan ikke se forskel på gul og grøn, så jeg vil gerne have, at vi spiller i sort, hvis det kan lade sig gøre.

AC Horsens har tidligere på sæsonen spillet i sort mod Viborg, men da CASA ikke længere er trøjesponsor, kunne de gamle spillertrøjer ikke bruges.

Derfor blev Glenn Nielsen nødt til at trykke nye, sorte spillertrøjer til alle spillerne - samt en ekstra til hver, hvis den ene skulle gå i stykker. 

Og det er altså alt sammen Frederik Møllers skyld. 

- Jeg oplever det næsten dagligt til træning, når trænerne tager en neongrøn vest og en orange vest. De kan godt blande lidt sammen, fortæller forsvarsprofilen om sin synsmæssige udfordring.

Se et indslag med de to øverst på siden.

Lys over Svostrup Web Still

play Se video: Svostrup Kro lyser op for at mindes oversvømmelser

050321 Hjarnø Havbrug 1930 VTR Still

Retssag mod havbrug følges tæt: - De skal ha' lov at rydde op

hest2

Dyr på Molslaboratoriet undersøgt af politiet

Smukfest

liveblog COVID-19 LIVE: Partier vil øge tempo på forhandling om festivalkompensation

byretten Randers Retten i Randers domstol pædofilisag

Retten i Randers uddeler bøde på 19 millioner kroner

AGF-Sønderjyske

Østergaard: Stadion-forsøg skal afsløre kviktestens pålidelighed