Det fynske mareridt: Horsens fik en lussing i Odense

AC Horsens tabte mandag aften med hele fire mål på udebane mod OB

AC Horsens havde en skidt aften på Fyn og tabte med 4-0 til hjemmeholdet OB. Foto: Carsten Bundgaard Andersen - Ritzau / Scanpix

I femte forsøg lykkedes det OB at få en hjemmesejr, da AC Horsens mandag aften blev slået 4-0 på Nature Energy Park på mål af Bashkim Kadrii, Jens Jakob Thomasen, Nicklas Helenius og Jacob Barrett Laursen.

I en kamp, hvor der var langt mellem de spillemæssige højdepunkter, havde gæsterne fra Horsens bolden meget, men manglede den afgørende kvalitet foran mål, og OB's sejr var velfortjent.

OB-AC Horsens 4-0 (1-0)

1-0 Bashkim Kadrii (11. minut)
2-0 Jens Jakob Thomasen (84. minut)
3-0 Nicklas Helenius (88. minut)
4-0 Jacob Barrett Laursen (90. minut)

Tilskuere: 4.365

Resultatet betyder, at AC Horsens er nummer otte i landets bedste fodboldrække, mens OB avancerer til 12.-pladsen.

Kadrii gav Horsens-defensiven problemer

På Nature Energy Park var det hjemmeholdet, der var dominerende fra indledningen. Specielt skabte Bashkim Kadrii, der i sidste sæson var udlejet til Randers FC, problemer for gæsterne, og det var ingen overraskelse, da Kadrii efter ti minutter bragte OB foran.

Julius Eskesen vippede elegant bolden til ham, og fra kanten af gæsternes felt bankede han bolden i mål.

Ellers var der tale om en første halvleg, hvor der mere blev sparket end spillet fodbold.

AC Horsens blev de små på Fyn, hvor Hjemmeholdet fra OB vandt mandagens kamp med 4-0 i Superligaen. Foto: Carsten Bundgaard Andersen - Ritzau / Scanpix

AC Horsens kom frem til nogle halve chancer efter dødbolde, men det var sjældent, at det for alvor brændte på foran Sten Grytebusts mål.

Det var dog tæt på 1-1 ved halvtid. I tillægstiden af første halvleg var Peter Nymann tæt på udligning med en kompetent afslutning, der dog blev reddet lige så kompetent af Grytebust.

Gæsterne kom bedst ud efter pausen, og det var tydeligt, at de havde noget at reparere på.

Horsens-træner BNo Henriksen kan næppe være en tilfreds mand efter mandagens store nederlag. Foto: Carsten Bundgaard Andersen - Ritzau / Scanpix

Men trods et pres, der, som anden halvleg skred frem, blev mere og mere intenst fra AC Horsens, havde Bo Henriksens mandskab mere end svært ved at spille sig til åbne chancer.

I stedet lukkede OB kampen i slutfasen, da Jens Jakob Thomasen, Nicklas Helenius og Jacob Barrett kom på tavlen på hurtige omstillinger, da Horsens satsede alt frem ad banen.

Med nederlaget missede AC Horsens chancen for at kravle op på fjerdepladsen i Superligaen.