Dannevang og Gemmer forlader AC Horsens

Både Nicklas Dannevang og Jonas Gemmer er fortid i AC Horsens efter sommerferien

Når næste sæson går i gang, bliver det uden Nicklas Dannevang og Jonas Gemmer i Horsens-trøjen – uagtet om der skal spilles Superliga eller 1. division i Horsens.

Nicklas Dannevang har efter to år i klubben besluttet ikke at forlænge sin kontrakt, der udløber til sommer.

- Jeg har ikke spillet i et halvt år, selvom jeg synes, jeg har fortjent at spille, så jeg føler, at jeg skal finde et sted, hvor folk tror mere på mig. Når jeg kigger tilbage, så har det været en tid med op- og nedture - en hård start, en sjov oprykning, en sjov start i Superligaen, hvor vi lå godt til og en kedelig slutning, hvor jeg ikke fik lov til at spille, siger Nicklas Dannevang i en pressemeddelelse. 

Læs også Sen nedtur: AC Horsens skal spille grimme nedrykningskampe

Nicklas Dannevang er blevet forvist til bænken af nyerhvervelsen Steve Clark.

- Dannevang har været igennem en skuffende periode, hvor han har mistet pladsen som førstemålmand, og jeg har stor respekt for, at han har lyst til at prøve noget andet. Han skal nu ud at finde glæden et andet sted, og det ønsker vi ham al mulig held og lykke med. Han er en dygtig målmand, der har gjort det rigtig godt for AC Horsens, siger Horsens-manager Bo Henriksen.

Også Jonas Gemmer forlader klubben, da hans lejeaftale med AC Horsens ophører. Han skal nu tilbage til FC Midtjylland. 

Læs også Bo Henriksen: Nederlag er en katastrofe for AC Horsens

Bo Henriksen havde gerne set, at Jonas Gemmer var blevet i klubben, selv om han ikke har været fast mand på holdkortet.

- Gemmer er meget professionel og en fantastisk fyr, og det er imponerende, at en ung gut som ham vælger den næste klub ud fra devisen om, at han skal spille hver gang for at udvikle sig bedst muligt. Vi havde gerne forlænget med Gemmer, for han er en rigtig dygtig fodboldspiller, der passer godt ind i AC Horsens, men vi ønsker ham held og lykke med næste step i karrieren, siger Bo Henriksen