Bubacarr kunne ikke blive enig med FC Midtjylland

Der var rift om AC Horsens' to største profiler, men både Bubacarr Sanneh og Kjartan Finnbogason endte med at blive hos Bo Henriksen

03:15

Ét af de varmeste salgsobjekter i AC Horsens er forsvarsspilleren Bubacarr Sanneh. Gambianeren er blevet rygtet væk fra klubben i de seneste mange transfervinduer, men han er stadig at finde på Langmarksvej.

På sidstedagen af det netop overståede vindue lignede det dog, at en handel endelig ville være undervejs, da FC Midtjylland i flere medier blev kædet tæt sammen med den målfarlige midtstopper. 

Læs også Transferoverblik: Sådan handlede de østjyske klubber

- Transfervinduet var en lille smule kompliceret. Jeg er glad, fordi jeg stadig har en kontrakt med Horsens, og jeg er stadig glad for at være her, forklarer Bubacarr Sanneh inden han sætter ord på forhandlingerne med midtjyderne.

- Vi blev ikke enige om nogen af betingelserne i forhandlingerne mellem mig og Midtjylland. Begge klubber blev enige før mig, men jeg snakkede først med Midtjylland om torsdagen.

Sannehs kontrakt med AC Horsens udløber til næste sommer, og om fremtiden derefter er i Horsens eller i en anden klub, det vil han ikke spå om.

Læs også Drillerierne fortsætter: Se AGF's stikpille til Randers FC

- Jeg afviser ikke noget. Men alt har sin tid. Der kommer en tid til at forhandle kontrakt og en tid til at fokusere på spillet og præstere godt. 

Bubacarr Sanneh kom til Horsens i 2014 fra klubben Real de Banjul i hjemlandet Gambia. I sin tid i det østjyske har han scoret bemærkelsesværdige 10 mål i 64 kampe for Den Gule Fare.

Kjartan blev også i Horsens

02:24

Her kan du høre Kjartan Finnbogason fortælle, hvordan han oplevede transfervinduet.

Luk video

Holdets angriber, Kjartan Finnbogason blev også rygtet væk. Her var det Randers FC, der ifølge flere medier, var ude efter den målfarlige islænding.

- Der er jo lang vej fra et bud og så til en eventuel transfer. Så jeg ved ikke hvor tæt det var på, det skete jo ikke. Jeg er stadigvæk i Horsens, og det er jeg superglad for, fortæller Finnbogason. 

Læs også AC Horsens tæt på pokalfiasko i Varde

- Jeg er supertilfreds med at være i Horsens, og hvis jeg kunne lave en fem-årig aftale med klubben, så ville jeg gøre det. Men det er slet ikke et fokus for klubben at beholde spillere, det er mere på at få nye ind, hvis nogle går ud, fortæller den 31-årige islænding, der understreger, at han gerne vil blive i Danmark.

Bo sagde ja til Bubacarr-bud med blødende hjerte

Bo Henriksen stod som manager for at håndtere alle de bud, der kom på hans spillere i transfervinduet. Og længst i forhandlingerne kom han altså omkring sin gambiske forsvarsjuvel, Bubacarr Sanneh.

- Der var jo bud nok på Bubacarr, og vi sagde jo også ja til nogle stykker af dem. Så i sidste ende var det op til Bubacarr selv, fortæller manager Bo Henriksen. 

02:33

Manager Bo Henriksen fortæller her om forhandlingerne omkring de to profiler.

Luk video

- Jeg er som træner utrolig glad for, at han har set vores projekt så interessant og spændende, at han har valgt at blive hos os. For det var da med blødende hjerte, at vi skulle sige ja til det, og det var kun på grund af økonomi. For ellers kunne vi jo aldrig finde på at sige ja til et bud på så vigtig en spiller, 

Ville ikke sælge fuldblodsangriberen

Der tikkede også bud ind på Bo Henriksens topscorer i sidste sæson, men bejlerne til Kjartan Finnbogason blev afvist i døren.

- Der var nogle snakke omkring Kjartan til sidst i vinduet, og der var det magtpåliggende for os, at vi ikke kunne sælge vores eneste fuldblodsangriber så kort tid før transfervinduet lukkede. 

- Der skulle vi have en anden ind, hvis det skulle lykkes, og alle de ting nåede ikke rigtigt at spille ind. Og det rigtige sidste bud, nåede aldrig at tikke ind, så den vej rundt var den (Kjartan-forhandlingen, red.) i virkeligheden lidt mere gnidningsfri end Bubacarrs var, forklarer Bo Henriksen.

Både Bubacarr Sanneh og Kjartan Finnbogason har kontraktudløb efter denne sæson - i øvrigt lige som otte andre spillere i førsteholdstruppen.