Bo H's opskrift: Vi skal arbejde hårdere end Helsingør

AC Horsens får lørdag besøg af Helsingør, og for at slå oprykkerne vil manageren se sit hold knokle ekstra meget

02:51

AC Horsens røg onsdag ud til Danmarksserieholdet Holbæk i DBU Pokalen, og i sidste runde af Superligaen skulle der en overtidsscoring af Tobias Arndal til for at tage point med hjem fra Haderslev.

Faktisk er det seks runder siden, at horsensianerne hentede den seneste af deres hidtil tre sejre i denne sæson. Og derfor kræver manager Bo Henriksen, at hans hold går på banen med en god omgang arbejdsmoral i rygsækken, når Helsingør lørdag gæster CASA Arena. 

- Der skal arbejdes hårdere end Helsingør, vi skal arbejde endnu mere, end vi har gjort i alle de andre kampe, forklarer Bo Henriksen.

Horsens har fire hold i hælene i kampen om pladsen i top 6, og derfor skal der kæmpes, så man kan komme tilbage på sejrssporet.

- Når man spiller fodboldkampe, skal man ville det mere end modstanderne. Man skal turde mere end modstanderne, siger Bo Henriksen og fortsætter.

Læs også Østjylland har Superligaens hurtigste fødder

- Man skal have en eller anden fornemmelse af, at man kan noget bedre end de andre kan. Og hvis man starter med at arbejde hårdere, løbe mere, går hårdere ind i duellerne, vinde sine dueller og ville slå ihjel for hinanden, så er vi nået lang.

- Så kan alle de andre facetter af spillet, både de taktiske og de spillemæssige, komme til sin ret efterfølgende. Men hvis vi starter der, så har vi gode forudsætninger.

AC Horsens' kamp mod FC Helsingør spilles lørdag klokken 16:00.

Herunder kan du se hele tirsdagens udgave af Fodbold med Horup, hvor AC Horsens-profilen Kjartan Finnbogason var gæst. Du kan også høre den som podcast HER.