Bo Henriksen forlænger i AC Horsens

Bo Henriksen har forlænget sin kontrakt med AC Horsens, så den nu løber til sommeren 2019

AC Horsens-manager Bo Henriksen er en yderst populær skikkelse i klubben, og på grund af hans succes hos ’Den gule fare’, har der også været spekulationer om hvorvidt klubben kunne holde på ham.

Det ser unægteligt ud til, at den mission skal lykkes. Bo Henriksen har nemlig forlænget sin kontrakt med AC Horsens, så den nu løber til sommeren 2019.

SE OGSÅ: Billetter til landskamp i Horsens sat til salg

- Det er fantastisk, at vi har forlænget aftalen med Bo Henriksen, for han har gjort det fantastisk, og kontraktforlængelsen er med til at sikre kontinuitet de kommende sæsoner. AC Horsens og Bo Henriksen er et rigtig godt match på alle parametre, og han har – sammen med trænerteamet og spillerne – formået at skabe gode resultater med respekt for de værdier, vi gerne vil arbejde efter, siger direktør Kristian Nielsen til AC Horsens’ hjemmeside.

Bo Henriksens kontrakt udløb oprindeligt om et år. 

 

SE OGSÅ: Aabech netter i første ACH-kamp

Hovedpersonen selv er naturligvis også glad for, at der nu er kommet papir på en yderligere aftale.

- Kontraktforlængelsen giver ro på for os alle, og det giver tryghed. Jeg er sindssygt glad for at være en del af et fedt setup med en fantastisk kultur og et unikt miljø, vi har skabt sammen. Fra dag ét har det været mit mål at skabe et miljø, hvor alle vil arbejde for hinanden, og vi har skabt de rammer, der skal til for at vinde en masse fodboldkampe, siger Bo Henriksen.