Bo H.: Egholm har de værdier vi vil have

Anders Egholm fik en halvleg for AC Horsens i testkamp – nu skal det vurderes, om der skal laves en permanent aftale

Foto: AC Horsens / TV2OJ

Da AC Horsens i fredags spillede testkamp mod Silkeborg IF spillede den tidligere Hobro-spiller Anders Egholm en enkelt halvleg for ’den gule fare’.

AC Horsens-manager Bo Henriksen har tidligere gjort det klart, at der skal tilknyttes en midterforsvarer, og der kan Anders Egholm helt sikkert komme på tale.

SE OGSÅ: SIF-træner tilfreds med sejr over ACH

- Anders er en rigtig dygtig spiller, det ved vi jo godt. Han var med for, at han kunne komme til at spille lidt, og så for at se, hvordan og hvorledes tingene var hos os, og hvordan han passede ind. Så må vi se, om det er noget, vi har lyst til, og om det er noget, han har lyst til, siger Bo Henriksen til tv2oj.dk. 

00:58

AC Horsens går efter overlevelse i Superligaen. Se mere her. 

Luk video

 

Han siger, at beslutningen ikke er truffet endnu. Men der er kun positive ord fra Bo Henriksen til Anders Egholm.

- Det er en spiller, som vi synes er rigtig spændende, og så må vi se, om det kan lade sig gøre. Det er noget, vi vurderer de næste dage. Han har da de værdier, vi gerne vil have og se, siger Bo Henriksen.

Udover en midterforsvarer er AC Horsens på udkig efter en målmand til at supplere truppen. Samtidig fortæller Bo Henriksen, at der ikke er kommet konkrete bud på holdets nok største salgsobjekt Bubacarr Sanneh.