Både Horsens og Vendsyssel forventer lige kamp

Søndag eftermiddag afgøres det, om Horsens eller Vendsyssel indløser billet til Superligaen

Søndag eftermiddag tørner Vendsyssel og AC Horsens sammen i den altafgørende kamp, hvor der er en billet til næste sæsons superliga på højkant.

quote Der venter en dramatisk og meget lige kamp i Hjørring.

Bo Henriksen, AC Horsens-manager

Tidligere på ugen spillede de to hold 0-0 i Horsens.

Horsens-manager Bo Henriksen forventer endnu en jævnbyrdig affære.

- Der venter en dramatisk og meget lige kamp i Hjørring, og jeg vil vurdere chancerne til at være 50-50, siger han til klubbens hjemmeside og uddyber: 

- Vi har dog en lille fordel ved, at vi holdt dem fra at score et udebanemål, og vi vil selvfølgelig gå efter at score et mål, så de skal score to for at vinde sammenlagt. Vi havde mange indlæg, indkast og standardsituationer generelt i den første kamp, og dem skal vi selvfølgelig have stor fokus på igen. 

Frank Kristensen, Vendsyssels assistenttræner, forudser også en helt åben kamp.

- Det er stadig 50-50. De (AC Horsens, red.) havde kortere tid til at restituere i forhold til den seneste kamp, men nu er vi på lige fod dér, siger han til Vendsyssel FF's Facebook-side.

Den tidligere målsluger for FC Midtjylland, der er assistent for cheftræner Erik Rasmussen, peger på, at Vendsyssel har opmærksomheden rettet mod specifikke elementer i Horsens' spil.

quote Det er stadig 50-50. De (AC Horsens, red.) havde kortere tid til at restituere i forhold til den seneste kamp, men nu er vi på lige fod dér.

Frank Kristensen, Vendsyssels assistentræner

- Vi har stadig nogle spillere ude med skader og karantæne, så vi har nogle ændringer, som vi skal have spillet ind ret hurtigt i løbet af kampen. Vi har ikke haft så mange træninger til at få det gjort, siger Frank Kristensen og fortsætter:

- Vi har lidt at se til, men kommer vi godt ind i kampen, er jeg ikke i tvivl om, at vi nok skal stå imod. Det er mest deres lange bolde og standardsituationer, vi skal være opmærksomme på. 

Han kalder 0-0-resultatet i Horsens for "et perfekt udgangspunkt" set med Vendsyssel-øjne, og hjemmebanen skal gerne gøre udslaget for nordjyderne.

- Det bliver selvfølgelig nemmere. Men kampen kommer ikke til at forløbe meget anderledes end i Horsens. Det bliver stadig masser af dueller og hårdt arbejde, siger Frank Kristensen.

Vendsyssel blev nummer to i 1. division, mens Viborg kom i Superligaens nedrykningsspil og endte i playoffkampe om at undgå nedrykning.

Kampen i Hjørring begynder klokken 16.

lyntest Falck corona test

Falck åbner nyt testcenter: Flere er på vej

Thomas Krysiza

play Kommune trækker i land: Vil alligevel ikke tage døgnhjælp fra Thomas

Vaccine

Regionsrådsformand om vaccinekaos: - Alt for mange får invitationer

Pia Ebdrup ny

play Pias tænder smuldrer væk - har fået regninger for 150.000 kr.

Ilva Lars Larsen møbler møbelkæde kæde butik logo IDdesign

Store butikker skal sikre 250 kvadratmeter til hver kunde

img_0509.jpg

Efterskoleelever strejker: Stine vil have garanti for genåbning