ACH-keeper uforstående over for manglende spilletid

Nicklas Dannevang forstår ikke, at han ikke har fået chancen i målet i dette forår, hvor nyindkøbet Steve Clark har siddet tungt på pladsen

03:35

AC Horsens-målmanden Nicklas Dannevang var fast mand på Bo Henriksens holdkort i efteråret, og havde dermed en stor del i de gode præstationer, der betød at De Gule kunne overvintre på Superligaens 7.-plads.

Men i vinterpausen hentede klubben amerikaneren Steve Clark til klubben, og han har vogtet målet i samtlige ligakampe siden.

Her er det blevet til fire nederlag og kun en enkelt sejr i otte kampe, og derfor frustrerer det Nicklas Dannevang, at han ikke har fået chancen. 

- Jeg lægger da ikke skjul på, at jeg er meget uforstående over, at man ikke har kigget min vej. Som sagt har det taget os syv kampe at vinde, og så er det selvfølgelig frustrerende, at der ikke er blevet kigget min vej, fortæller han til Fodbold med Horup.

Holdt buret rent

I efterårets 21 kampe holdt Dannevang buret rent i seks af dem, og han er da også selv godt tilfreds med sin debut i landets bedste fodboldrække.

Læs også Ny sidste skanse i AC Horsens: Jeg er en leder

- Jeg synes, jeg stod et fint efterår. Der var nogle svipsere, hvilket var forventeligt i og med jeg aldrig har stået på så højt niveau, men jeg synes, jeg stod fint og var med til at redde rigtig mange point hjem til holdet. Så er det bittert bare at ryge ud på bænken.

Sonderer markedet

Nicklas Dannevang gør sig ikke de store forhåbninger om at komme tilbage mellem stængerne i dette forår.

- Det lyder koldt og kynisk, og som om jeg har opgivet. Men jeg har lidt solgt det her halve år. Det ser ud som om, Steve har sat sig på pladsen, siger Nicklas Dannevang.

Læs også Der er dømt målmands-duel i Horsens før Silkeborg-kamp

Den 26-årige keeper har kontraktudløb til sommer, og derfor er han da også begyndt at kigge på sine fremtidsmuligheder.

- Det jeg skal ind og se på, det er et projekt. Nogle der gerne vil have mig. Så er det sådan set ligegyldigt hvordan og hvorledes, og om det er her, hvis de rigtig gerne vil mig her. Det skal være nogle, der gerne vil mig og nogle, der kan give mig glæde ved at spille fodbold, siger han og fortæller, at han umiddelbart kun kigger på Danmark.

Nicklas Dannevang blev hentet til AC Horsens i 2015. Inden da spillede han i Brønshøj, hvor han også havde Bo Henriksen som træner.