AC Horsens-profil glæder sig til udsolgt fodboldfest

Lasse Kryger ser frem til et udsolgt stadion, når Brøndby indtager Horsens på fredag - og til at få en finger med i mesterskabskampen

01:12

Lasse Kryger glæder sig til at optræde på banen for op mod 10.000 tilskuere, når AC Horsens og Brøndby IF tørner sammen fredag aften.

Stadionrekorden på 9.487 tilskuere på CASA Arena i Horsens står for fald, når næstsidste runde af mesterskabsspillet på fredag skal afvikles.

Brøndby IF kommer på besøg, og det forventes, at de medbringer flere end 5.000 blå-gule tilhængere.

Læs også Udsolgt på tribunerne når AC Horsens tager imod Brøndby

Det er en ganske uvant situation for AC Horsens, der i denne sæson har et tilskuergennemsnit på 2.817.

Offensivprofilen Lasse Kryger glæder sig da også til oplevelsen.

- Det er jo noget, vi har glædet os til i rigtig lang tid. At spille sådan en kamp i sådan en kulisse, det er jo det, man drømmer om.

Brøndby plejer at fylde udebaneafsnittet helt op, når de kommer til Horsens. På fredag får de en hel langside at boltre sig på. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Mesterskabet er pivåbent

Med FC Midtjyllands sejr over Brøndby mandag aften, står det helt lige mellem de to guldaspiranter, og dermed kan AC Horsens altså være med til at afgøre, hvem der render med trofæet.

- Selvom vi har udspillet vores egen rolle rimelig tidligt i det her forløb, så er det jo fedt, stadig at kunne have en finger med i spillet om, hvor guldet skal placeres. 

- Så må vi se, om det bliver afgjort fredag eller først mandag, men det bliver sindssygt fedt og rigtig sjovt. 

Kampen mellem AC Horsens og Brøndby IF spilles fredag klokken 20:00, og dørene til CASA Arena åbner helt ekstraordinært allerede klokken 18.00.

Klubben opfordrer i øvrigt alle tilskuere til at komme i rigtig god tid, da der bliver pres på parkeringspladserne omkring stadion.