AC Horsens-lejesvend håber at forlænge med De Gule

Lejesvenden Mads Døhr Thychosen har taget AC Horsens med storm, og både ham og manager Bo Henriksen håber at opholdet bliver forlænget

01:29

00:53

1 af 3

Blot fem Superliga-kampe var 20-årige FC Midtjyllands Mads Døhr Thychosen noteret for, inden han i sommers blev udlejet til AC Horsens. Her har han spillet i 13 af sæsonens 15 kampe, og højrebacken har har fået masser af roser med på vejen for sine præstationer.

Lejeopholdet udløber dog om fire kampe, når efterårssæsonen går på hæld, men hovedpersonen selv håber, opholdet kan forlænges til sommer. 

01:29

I tirsdagens udgave af Fodbold med Horup fortalte Mads Døhr om sine tanker vedrørende en forlængelse af lejeaftalen i Horsens.

Luk video

- Lige nu vil det ikke rigtigt give nogen mening at komme hjem til Midtjylland. De har Rasmus Nissen lige i øjeblikket, og ham går jeg nok ikke bare hjem og slår af. Han er trods alt i top 3 blandt højrebacks i Superligaen lige nu. Så jeg håber på at kunne fortsætte i Horsens, lyder det fra Mads Døhr Thychosen i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup.

Horsens-fansene skal dog ikke gøre sig de store forhåbninger om at se den lynhurtige back trække i den gule trøje igen i næste sæson.

- Planen er at jeg skal hjem og forsøge at slå igennem i Midtjylland til sommer. Så nej, lige nu tror jeg ikke det er på tale, at de kunne købe mig fri. 

- Selvfølgelig er vi i dialog med Midtjylland

AC Horsens' manager Bo Henriksen lægger da heller ikke skjul på, at han gerne ser Mads Døhr fortsætte på CASA Arena.

- Selvfølgelig er vi i en dialog med Midtjylland. De har jo også en naturlig tilgang til, at Mads har godt af at være her. Så vi er i en fremragende og positiv dialog med Midtjylland omkring det. 

00:53

Her fortæller Bo Henriksen om forhandlingerne med FC Midtjylland om Mads Døhr Thychosens lejeophold.

Luk video

- I sidste ende har vi jo et fælles projekt om at gøre Mads Døhr så dygtig som overhovedet muligt. Og han kan ikke få den erfaring og de oplevelser i Midtjylland lige nu, som han kan få her. 

Alt peger da også i retning af, at lejeaftalen forlænges indtil sommer.

- Han har haft rigtigt godt at af at være her og af at få spilletid, så det vil være naturligt at fortsætte, og det tror jeg også kommer til at ske.

Herunder sætter Bo Henriksen mange flere ord på sin talentfulde lejesvend, Mads Døhr Thychosen. 

06:24

Hør hele interviewet med Bo Henriksen om sit unge backtalent i videoen her.

Luk video