AC Horsens forlænger med Lasse Kryger: Jeg er sindssygt glad

Den 34-årige midtbanespiller får en sæson mere i klubben

AC Horsens har forlænget aftalen med Lasse Kryger, så samarbejdet nu løber frem til sommeren 2018.

Han har gennem årene været en markant profil for AC Horsens, og han glæder sig over, at han også fremadrettet skal spille med AC-logoet på brystet. Det skriver klubben på deres hjemmeside.

- Jeg er sindssygt glad for at forlænge mit ophold i AC Horsens, for jeg er gul i hjertet, og der er ingen andre klubber, jeg hellere vil spille for. Klubben og folkene omkring holdet betyder meget for mig, og jeg glæder mig helt vildt til næste sæson, hvor vi skal konsolidere os og lægge lidt ekstra på, fortæller Lasse Kryger og fortsætter:

quote Han er en kulturbærer, vi kan læne os op ad.

Bo Henriksen, manager, AC Horsens

- Jeg har været med i lang tid, med at afbræk i OB, så jeg har oplevet både de gode og dårlige tider. Det har både været meget hårdt og meget fedt, lyder det fra Lasse Kryger.

Er en vigtig brik

AC Horsens’ manager Bo Henriksen ser Lasse Kryger som en vigtig brik på og uden for banen.

- Kryger er indbegrebet af vores kultur og vores måde at gribe tingene an på fodboldmæssigt og menneskeligt. Han er en kulturbærer, vi kan læne os op ad, og han beviste i den netop overståede sæson, at han stadig kan gøre en forskel på banen. Vi er både glade og stolte over, at vi har forlænget med Kryger, fortæller Bo Henriksen.

Tidligere på året blev det meldt ud, at Jonas Gemmer, Nicklas Dannevang og Martin Albrechtsen ikke fortsætter i det østjyske.

Lasse Kryger har spillet i AC Horsens ad to omgange, og han blev første gang købt i FC Fredericia i sommeren 2010. Fire år senere skiftede han til OB, inden ”de gule” hentede ham tilbage i januar 2016.

VIDEO: - Vi skal nok finde hinanden, sagde Lasse Kryger tidligere på måneden til TV2 ØSTJYLLAND, da vi spurgte ham om en evt. kontraktforlængelse. Den 34-årige Horsens-veteran fik ret.
20210415-173225-L-1920x1280we

Forsamlingsloft, stadiontilskuere og idræt: Aftale rykker genåbning frem

Gellerup boligblok

To Aarhussogne i fare for tvangsnedlukning

forår vinter blomster

Nu kommer forårsvarmen

Lige nu
øl alkohol bar værtshus fadøl

liveblog Ministerie bekræfter: Værtshuse og barer åbner også

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

Omsorg (3)

Kolleger rørt til tårer: Hospice-sygeplejerske anerkendt med omsorgspris

Dagens mest læste