Wieghorst med store roser

AGF-træner Morten Wieghorst lovpriser spillerne efter 12 kampe uden nederlag

Ærgerrighed. Et nøgleord for AGF's øjeblikkelige succes, hvis man spørger AGF-træner Morten Wieghorst.

- At være ubesejret i så lang tid kræver, at du bevarer ærgerrigheden - og at du måske er endnu mere ærgerrig end nogensinde før. Det viste spillerne i dag - også efter at vi var kommet bagud, siger Morten Wieghorst til AGF's hjemmeside.

Roserne kommer efter søndagens 3-1-sejr på udebane over Vejle, i en kamp hvor AGF ellers var kommet bagud 1-0.

Se: AGF vinder 3-1 over Vejle

- Fra omkring det 25. minut i første halvleg har vi bolden rigtig meget, og flytter den meget rundt. Vi skaber de muligheder, der skal til, og vi scorer et godt mål. Vi har en stor chance til Jesper Lange i starten af anden halvleg efter et godt angreb, men den går desværre ikke ind. Jeg synes dog, at vi dominerer og får også scoret to gange (i anden halvleg, red.), siger Wieghorst til Agf.dk.

Oprykningssnakken bliver stadig mere aktuel, efter at Lyngby igen-igen satte point til, men Morten Wieghorst siger, at det er vigtigt at bevare fokus.

Se: AGF fik igen en Lyngby-gave

- Vi snakkede inden kampen om, at der godt kunne snige sig en selvtilfredshed ind. Nu har vi været bagefter i en del måneder og jagtet. Pludselig finder vi os selv foran, og det er da set før, at et hold i sådan en situation har trådt lidt på bremsen og måske følt, at nu var den hjemme. Det var vigtigt for os i dag at vise, at vi stadig har ærgerrigheden og søger den næste sejr, siger han.