Wieghorst: Fan-støtte vigtig

AGF kan med en sejr over Skive rykke op i Superligaen lørdag

Foto: Ole Nielsen / agf.dk

AGF har tre matchbolde i kampen om oprykning til Superligaen. Den første er i dag, lørdag, hvor AGF skal til Skive.

De to indbyrdes opgør i indeværende sæson er begge endt uafgjort, og cheftræner Morten Wieghorst siger til AGF's hjemmeside, at man er forberedt på en svær opgave.

- Vi har forberedt os godt til kampen. Vi har en enkelt skade til Stephan (Petersen, red.), og det har vi selvfølgelig skulle forholde os til. Vi glæder os til kampen, og vi ved, hvad der venter os. Det er et Skive-hold, som har gjort det rigtig godt på hjemmebane, hvor de kun har tabt en kamp. Vi har selv spillet to gange uafgjort mod Skive på hjemmebane, så vi ved, det bliver en svær opgave, siger Morten Wieghorst til AGF's hjemmeside.

Se: AGF'ere: Ingen bobler på køl

Han vil ikke afsløre, hvordan taktikken lyder.

- Det holder vi for os selv. Vi forsøger ud fra de spillere, vi har til rådighed, at sætte tingene bedst muligt op. Vi ved, at vi kan skabe chancer og score mål. Så det handler i allerhøjeste grad om, at vi ikke får omstillinger i mod os, siger Morten Wieghorst.

Kampen begynder klokken 16.30, og udebanen til trods forventes det, at mange AGF-fans vil tage turen for at tage del i det, der potentielt kan blive en oprykningsfest.

- Vi er ekstremt glade for støtten, og dem, der tager turen til Skive i morgen, vil vi gøre alt for at glæde med en sejr. Vi ved, hvad det handler om. Vi kan selv afgøre det, og det går vi selvfølgelig efter. Støtten, vi får fra vores fans, er uvurderlig og kan helt sikkert hjælpe os et stort skridt på vejen, siger Morten Wieghorst.