Wammen tror på vælgerne

Vælgerne vil vende tilbage til Socialdemokraterne

Den tidligere Aarhus-borgmester, Nicolai Wammen, tror på, at vælgerne vil komme tilbage til Socialdemokraterne trods dårlige meningsmålinger.

Eks-borgmester i Aarhus, Nicolai Wammen, er tilbage i Aarhus for at møde østjyske Socialdemokrater, som han i øvrigt tror på, vil få vælgerne tilbage til trods for, at de kun får 17 procent af stemmerne i den seneste meningsmåling.

Efter en reformuge med nedskæringer til de studerende og en vækstplan, så tror europaministeren ikke på, at han bliver mødt af protester.

- Der er ingen tvivl om, at det er en hård situation, Danmark befinder sig i. Vi er ramt af krisen. Vi vælger altså at smøge ærmerne op og træffe en række beslutninger, som kan være hårde men også er nødvendige, for at vi kan sikre, at der er arbejdspladser også i fremtiden. Jeg er sikker på, at når vi når valgdagen, så vil folk sige, at det vi gjorde, det gjorde vi ikke for at blive populære, men fordi det var nødvendigt og rigtigt, siger europaminister Nicolai Wammen til P4 Østjylland.