Vred koncertgæst spyttede betjent i ansigtet

Op mod 38.000 var onsdag aften samlet til Rammstein-koncert i Aarhus. Politiet melder om en rolig aften, men to gæster ødelagde dog festen for sig selv.

Afviklingen af onsdagens koncert med det tyske rockband Rammstein foregik nogenlunde fredeligt – i hvert set med politiets briller.

Det er meldingen fra Østjyllands Politi efter den udsolgte stadionkoncert på Ceres Park i Aarhus.

- Vores oplevelse var, at der var god ro og orden. Selve koncerten blev afviklet fredeligt, siger Jakob Christiansen, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Forud for koncerten er der en del trafikale problemer i området. Men bortset fra det havde politiet en forholdsvis rolig aften.

Der var dog enkelte undtagelser. Sidst på eftermiddagen – flere timer før Rammstein gik på scenen – tilbageholdt vagterne på Ceres Park en 32-årig mand, der var voldsomt opfarende og havde opført sig aggressivt.

Da betjentene kom frem, rettede den 32-årige vreden mod dem, og under anholdelsen spyttede han en betjent i ansigtet, mens han råbte diverse skældsord rettet mod en anden.

Den 32-årige blev sigtet for vold og fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

Bortvist fra stadion

Ud over den 32-årige blev en enkelt anden koncertgæst anholdt.

En 55-årig mand, der var blevet smidt ud fra pladsen efter at have opført sig aggressivt over for personalet, blev anholdt, da han nægtede at oplyse sit navn og sin adresse til politiet.

- De to personer oplevede ikke koncerten med Rammstein. De blev vist bort fra stadion, siger Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Forud for koncerten var der trafikale problemer flere steder i Aarhus. Se video her:

Trafikken på Marselis Boulevard stod onsdag eftermiddag næsten helt stille. Video af Michael Birkeslund.