Voldsomt overfald: 38-årig mand tæsket med kølle

To polske mænd er sigtet for et groft overfald i Aarhus Midtby, hvor ofret pådrog sig store skader

Overfaldet skete ved Klosterport i det centrale Aarhus. Foto: Google Street View

En 38-årig mand fra Aarhus blev fredag aften kl. 19.20 udsat for et groft overfald ved Klosterport, hvor han fik flere slag med en kølle og blev sparket. Ofret har fået store skader i forbindelse med overfaldet. To polske mænd er anholdt og sigtet for volden, som de fremstilles i grundlovsforhør for lørdag formiddag.

- Hvad der er gået forud overfaldet, ved vi ikke endnu. De to polske mænd, der er 28 og 29 år, bor her i landet, og vi kender lidt til dem i forvejen, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Stig Heidemann, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Brand på kendt natklub: Strippere måtte evakueres

Ofret pådrog sig en flænge i højre side af hovedet, en mindre blødning i hjernen, to flækkede tænder samt diverse sår og hudafskrabninger på venstre ben og højre skulder.

- Han blev kørt til hospitalet, hvor han efter en kort undersøgelse ønskede at blive udskrevet igen. Lægerne ville gerne have haft ham til observation lidt længere, men de vurderede også, at skaderne ikke var meget alvorlige, fortæller Stig Heidemann.

Læs også Vakse naboer overmandede indbrudstyv

De polske mænd er sigtet for overtrædelse af den grove voldsparagraf, som tages i brug, når der er brugt våben i forbindelse med et overfald.

Grundlovsforhøret begynder kl. 11 ved Retten i Aarhus.