Virksomhederne kæmper om lokalerne i Jægergårdsgade

Nogle virksomheder har ventet mere end to år på et lokale i gaden

02:06

En af Aarhus mest eftertragtede gader ligger på Frederiksbjerg i den sydlige del af det centale Aarhus. Rigtig mange virksomheder vil gerne have lokaler på Jægergårdsgade. 

Læs også Gadens gæster fik en på opera-opleveren

- Jægergårdsgade er jo en helt unik gade i Aarhus og kan tilbyde en masse gode forskellige typer mad, siger køkkenchef på restaurant Grød i Aarhus Julie Abildgaard.

Hvis jeg fik et af lokalerne her til udlejning i dag, så ville jeg vove den påstand, at det er udlejet i morgen

- Ejendomsmægler Lars Kjær

Restaurant Grød har ledt efter lokaler på Jægergårdsgade i mere end to år, indtil videre uden held.

- Det er frustrerende, når man har ledt så længe, vi vil jo bare gerne i gang, der var ikke nogen af os, der havde troet, at det ville blive så svært at finde et lokale herovre. Det er kommet meget bag på os, at det skal være så svært at nå igennem, siger Julie Abildgaard.

Gaden er blevet cool
Også hos de aarhusianske ejendomsmæglere kan man bekræfte den høje interesse for Jægergårdsgade, som, man mener, har været markant stigende de seneste år.

- Hvis jeg fik et af lokalerne her til udlejning i dag, så ville jeg vove den påstand, at det er udlejet i morgen, siger partner ved Danbolig Erhverv i Aarhus Lars Kjær.

En af de virksomheder, der har været så heldige at få lokaler på den hippe gade, er Tommi’s Burger Joint, der har restauranter i flere store byer i Europa. 

Læs også Populær burgerkæde åbner snart: Gratis burgere hele dagen

- Det er blevet en cool gade, vi har Mikkeler-baren og en masse andre cool steder, så jeg synes, at det er et rigtig godt valg for os,, siger medarbejder i Tommi’s Burger Joint Sigurdur Oskarsson. 

Jægergårdsgade ligger i den sydlige del af det centrale Aarhus i bydelen Frederiksbjerg.