Vild uenighed: Nyt stadion skaber debat på Facebook

De sociale medier koger, efter at to aarhusianske rådmænd ønsker nyt stadion

To aarhusianske byrådspolitikere meldte sig i weekenden ind i kampen om et nyt fodboldstadion i Aarhus, hvor publikum kan komme tættere på AGF-spillerne på grønsværen.

Rådmand for Børn og Unge Bünyamin Simsek (V) og kulturådmand Rabih Azad-Ahmad (R) er begge enige om, at tiden er inde til at omsætte ord til handling.

Men den genoptagne debat om et stadion uden løbebane har skabt heftigt meningsudveksling på de sociale medier.

Herunder kan du se nogle af de kommentarer, idéen om et nyt stadion har affødt på facebook:

Rådmænd i fælles fodboldfront: Byen skal have et rigtigt stadion

Lilly Hauberg: Helt ærligt d'herrer vi skal ikke have et nyt stadion! Vi skal have råd til jeres landsmænd og kvinder her i byen. OG DER SKAL IKKE SPARES PÅ ÆLDREPLEJEN, fordi I mener noget andet!

Peter Hinnerup: Jo for f..... Lad os bruge en masse penge. Bare tag fra børne-, unge og ældre området. De har fået så rigeligt

Birgitte Ørregaard Jensen: Nej der er altså andre sportsgrene i Aarhus, der trænger til hjælp også. Prøv dog at se på alle de ansøgninger, I har fået fra andre sportsgrene. Ufatteligt at en så stor by har så enøjet fokus på fodbold!

Michael Goeller Papsø: Helt sikkert. Et nyt tidssvarende stadion vil give byen langt mere end bare gode fodboldkampe. Det vil bl.a. styrke kulturen i form af koncerter og andre store arrangementer som lige pt. går til andre byer. Bare for at nævne et enkelt område.

Niels V Larsen: Ombyg det nuværende. Overdæk. Luk siderne til. Find på en smart måde at lave solide mobile siddepladser på løbebanerne. Lav nogle fleksible bruger-muligheder i den store multihal, som vi så også har fået. Det er nok ikke meget billigere end at bygge et nyt stadion uden for byen, men bedre, synes jeg. Lad det være helt eller delvist være privat finansieret.

Bjørn Arne Skinnerup: Ja, men ikke overraskende mener jeg ikke, det skal ligge inde i byen. Enten ude ved True eller i forbindelse med Racehall i Viby. Begge steder kommer der letbane og busser i forvejen. Tilgængelighed til motorvej og mulighed for at anlægge mange p-pladser.

Følg debatten på www.facebook.com/TV2OJ

Hund i sne

Udbredt sne over store dele af landet i nat

Sundparken Horsens ghetto

play 124 boliger rives ned: - Det er spild af penge

20201013-144325-4-1920x1280we

Motorvej har lange udsigter: Nu er fire borgmestre gået sammen om ny idé

20200424-133559-L-1920x1280we

Doping og narkotika: Østjyllands politi finder stor gevinst på rockerborg

Lige nu
test corona covid-19

liveblog COVID-19 LIVE: 666 er på hospitalet

politibil

Endnu en bøde venter ejeren: Wellnesscenter er fire gange taget i at holde åbent