Vild biljagt i Aarhus i nat

Hæsblæsende filmscene blev indspillet i centrum

00:28

1 af 2

Sømmet blev hamret i bund, da der udspillede sig en vild biljagt i Aarhus natten mellem tirsdag og onsdag.

Røg og os fra hvinende bildæk på Harald Jensens Plads i Aarhus i nat. En vild biljagt blev indspillet i det centrale Aarhus, og naboerne måtte lægge ører til mere end den sædvanlige bilstøj, da i den grad blev brændt gummi af i en hæsblæsende scene.

Scenen var én af mange, der skal indspilles i Aarhus i den kommende tid til filmen, der kommer til at hedde 'Lev stærkt' og har Cyron Melville i hovedrollen. Det er en ungdomsfilm, der er efterfølger til den hårdkogte ungdomspigefilm fra 2006 - 'Råzone' - men denne gang handler det om unge mænd.

Drengestreger og vilde fester med alkohol er blot nogle af de temaer, som filmen vil bygge på, så det er en drenge-pendant til den foregående pigefilm.

- Jeg tror helt klart, vi laver en film i samme ånd og samme univers som Råzone 1. Det er jo ikke en Råzone 2 - det er en universiel film, så man kan godt se filmen for sig. Men vi laver filmen på samme måde. Vi er fri i replikkerne på den måde, at der er skrevet noget, men man skal mere se det som en manual. Så vi har rigelig mulighed for at improvisere, gøre noget spontant og overraske hinanden, og det elsker jeg, siger Cyron Melville til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Filmen får præmiere til næste år og foregår kun i Aarhus, hvor det også er det aarhusianske filmselskab M2Film, der står bag sammen med Zentropa.

Se noget af den vilde biljagt fra i nat her øverst på siden.