VIDEO: Voldsom brand i spejderhytte i nat

En spejderhytte i Brabrand er voldsomt brandskadet efter en brand i nat

01:54

Østjyllands Brandvæsen måtte rykke ud cirka klokken 01.30 i nat, da der var opstået en brand i en spejderhytte i Brabrand. Se video øverst optaget af Local Eyes.

Først lød meldingen på, at det var en villa eller et rækkehus, der var brand i, og da Østjyllands Brandvæsen nærmede sig stedet blev det korrigeret til, at det var en skole, der var ild i. 

Læs også Farlig tendens: Vi ringer ikke altid 112 under brand

Men da brandfolkene var fremme, kunne de ved selvsyn konstatere, at der var tale om spejderhytten, der var overtændt og lyste op i natten.

- Der var ikke tvivl om, at det brændte. Vi fik det slukket relativt hurtigt, og vi var inde og kigge, om der var nogle derinde, men det var der heldigvis ikke, siger indsatsleder Bjørn Christensen fra Østjyllands Brandvæsen til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Brand i silo på stor gård ved Randers

Brandfolkene var på stedet i cirka halvanden time, indtil branden var slukket. Indsatslederen har ingen kommentarer til, hvordan branden er opstået. 

Læs også Kendt Randers-restaurant lammet af brand før ferien

Skadesservice er i gang på stedet, men spejderhytten er yderst brandskadet. De fleste af spejderne, der normalt bruger hytten, er i øjeblikket samlet ved en stor spejderlejr i Sønderborg.

00:43

VIDEO: TV2 ØSTJYLLAND har besøgt spejderhytten i dag - og det er tydeligt, at den har taget skade af branden. 

Luk video

Spejderhytten ligger på Holmstrupgårdsvej nær Skjoldhøjkollegiet. 

Se video af den voldsomme brand øverst i artiklen.