Video: Se eller gense hele DM Festen 2016 her

Lørdag aften blev alle de største aarhusianske og østjyske sportspræstationer hyldet i Tivoli Friheden

01:36:19

En lang perlerækker af de bedste sportsudøvere, Aarhus kan mønstre, var samlet i Tivoli Friheden lørdag aften i forbindelse med DM Festen 2016. En af de atleter, der løb med mest hæder, var hækkeløberen Sara Slott Petersen.

Hun vandt TV 2 | ØSTJYLLANDs pris som Årets Østjyske Sportsnavn, og også Aarhus Stiftstidendes pris endte hos hækkeløberen, der i 2016 imponerede ved at vinde OL-sølv og EM-guld.

Læs også Første vinder kåret: Ung salto-konge vinder idrætspris

En af de andre store priser tilfaldt Classic Car Race Aarhus, som fik titlen som Årets Event. Den modtog en tydeligt rørt direktør Mike Legarth, der har taget over efter nu afdøde Niels Brøchner.

- Det er ham, der har skabt det. Det er ham, der har stablet det her på benene sammen med Claus. Han er i vores tanker hele tiden. Jeg håber, han kigger med, lød det fra Mike Legarth på scenen.

Læs også Classic Race hædret i Aarhus: Jeg håber, at Niels kigger med

Også den unge udspringer Martin Bang Christensen fra AGF Udspring blev hyldet til festen. Han fik Elite Sports Akademi Aarhus’ pris. Den fik han for flere bemærkelsesværdige resultater i løbet af 2016.

Udover de mange priser, der skulle uddeles, var der også flere musikalske indslag i Tivoli. Jacob Dinesen og Wafande var de to hovednavne, og sidstnævnte fik æren af at runde aftenen af med alle publikummer på scenen.  

Du kan se hele showet i videoen øverst på siden. 

02:21

Sara Slott modtog stolt prisen som Årets Østjyske Sportsnavn.

Luk video