VIDEO: Politi efterlyser røvere

Politiet offentliggør video fra Rema 1000-røveri

00:30

1 af 2

I jagten på de to røvere, der mandag aften begik røveri mod Rema 100 på Vilhelm Bergsøes Vej i Aahus N, offentliggør Østjyllands Politi nu video fra supermarkedets overvågningskamera.

Videoen viser de to røvere, der kommer ind i Rema 1000. Politiet hæfter sig ved, at røveren i den lysegrå jakke har en karakteristisk - nærmest haltende gang.

De to mænd kom ind i butikken kl. 20.30. Med en brødkniv truede den ene af mændene en ekspedient til at udlevere et beløb i kontanter fra kassen. Derefter forsvandt røverne fra stedet. De forsvandt til fods ad Vilhelm Bergsøes Vej.

SE OGSÅ: Ekspedient truet med brødkniv

De to gerningsmænd beskrives begge som 20-25-årige mænd med et udenlandsk udseende.

Den ene af røverne er 175 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en mørkegrå jakke med en blå hættetrøje under. Røveren bar mørkeblå Adidas-træningsbukser med hvide lodrette striber og blå Nike-kondisko. Han var maskeret med et hvidt tørklæde for ansigtet. Han bar en rød hue samt sorte handsker.

Den anden gerningsmand er 185 cm høj og spinkel af bygning. Han var iført en grå jakke med sort mønster, sorte Adidas-træningsbukser med hvide lodrette striber samt sorte Nike-kondisko.

Han var maskeret med turkisfarvet bandana for ansigtet og omkring hovedet. Han bar sorte handsker.

Under røveriet kaldte den ene gerningsmand den anden for "Ahmar".

Østjyllands Politi modtager oplysninger i sagen på tlf. 114.