VIDEO: Efter fem år er den her stadig - kom med på tur

Tirsdag kunne vandflyveren, som flyver mellem Aarhus og København, fejre sin fem-års fødselsdag. Vi var med på fødselsdagsturen.

I dag fejrede vandflyveren mellem Aarhus og København sin fem-års fødselsdag. 

Det blev markeret med gratis rundflyvninger over Aarhus til 70 heldige vindere. 

- Det er jo en fantastisk følelse at sidde her fem år efter. Vi har virkelig gjort alt skepsis til skamme og bevist, at det her kan lade sig gøre, lyder det fra Lasse Rungholm, der er direktør i Nordic Seaplanes, til TV2 ØSTJYLLAND. 

Vandflyveren er sædvanligvis et tilbud til dem, der er villige til at betale knap 2000 kroner for at komme fra Aarhus til København - eller omvendt - på kun 45 minutter. Målgruppen er derfor forretningsfolk. 

Men selvom corona-pandemien har åbnet manges øjne for, at møder kan klares på zoom i stedet for fysisk, så ser selskabet stadig positivt på vandflyverens fremtid.

En tur med vandflyveren koster omkring 2.000 kroner. Derfor er det også mest forretningsfolk, som bruger den.
En tur med vandflyveren koster omkring 2.000 kroner. Derfor er det også mest forretningsfolk, som bruger den.

Bliver I ikke overflødige, når folk har lært at holde møder over computeren? 

- Nej, det kan vi jo allerede se nu. Der er flere og flere, som rejser. Folk er meget trætte af zoom og teams osv. og vil gerne mødes. Men det er klart, at nogle møder har vi nok mistet, men så kommer der forhåbentlig en ketchupeffekt, så vi får gang i industrien igen, siger  Lasse Rungholm. 

I videoen øverst i artiklen kan du komme med på en tur over regnen og Jyllands hovedstad.