VIDEO: Efter et år i isolation får Moffe endelig sin vaccine

Isabella Alberte Hedeager og hendes kæreste Simon Wittrup har levet isoleret sammen med Isabellas 95-årige morfar i et år. Nu får han endelig sin vaccine mod corona.

I over fire år har Isabella Alberte Hedeager og hendes morfar – Moffe som hun kalder ham – været roomies. 

Siden er Isabellas kæreste, Simon Wittrup, kommet til og er flyttet ind i murstensvillaen i Højbjerg i Aarhus hos Isabella og Svend Aage Jensen, som er Moffes borgerlige navn.

Da statsminister Mette Frederiksen (S) første gang lukkede Danmark ned i marts 2020 gik de tre i isolation sammen for at passe på Moffe - og det har de været lige siden. 

Men nu begynder det at lysne. 

Svend Aage har fået sit første stik med vaccinen mod corona, og de tre kan se frem til snart at vende tilbage til en hverdag, der ligner den, der var før corona, hvor det at kramme familiemedlemmer og venner for eksempel ikke er noget, de skal være bekymrede for.

Det var et stort øjeblik, da Svend Aage fik sit første stik med coronavaccinen. Isabelle, Svend Aage og Simon har levet sammen i selvisolation i et år.
Det var et stort øjeblik, da Svend Aage fik sit første stik med coronavaccinen. Isabelle, Svend Aage og Simon har levet sammen i selvisolation i et år. Foto: @isabellaalberte

-  Nu løber den vaccine, vi kun har turdet gisne om, i Moffes årer. Og det er mest af alt en kæmpe lettelse, skrev Isabella Alberte Hedeager på sin Instagram, da Svend Aage fik sit første stik den 10. februar.

Oplev det store øjeblik, da Moffe fik sit første stik, i videoen nedenfor.