Video: Dykkere leder igen efter forsvundne Niels

Tirsdag formiddag var dykkere igen i vandet for at lede efter Niels Joachim Nicholaisen

00:43

1 af 2

Nye oplysninger i sagen om den forsvundne Niels Joachim Nicholaisen har fået politiet til at intensivere eftersøgningen omkring Østhavnsvej ved Aarhus Havn.

Det skyldes, at et signal fra Niels Joachim Nicholaisens mobiltelefon er blevet sporet til en sender lørdag den 6. februar om morgenen omkring det område på havnen. Derfor var dykkere i vandet i går, mandag, og de var i vandet igen tirsdag formiddag.

- Der er som sådan ikke sket noget nyt i sagen i forhold til i går, men dykkere fra Aarhus Brandvæsen undersøger området igen i dag klokken 10.00. De har været dernede tidligere, men ikke lige på det sted, hvor de skal dykke i dag, fortæller politikommissær Gert Bisgaard til tv2oj.dk.

Nye spor i sagen om Niels fra Aarhus

Mandskabet på vandet er udstyret med sonar, og sigtbarheden var relativt god i går, men det har altså ikke ført til fundet af den 73-årige mand endnu.

- Selvom det er et afgrænset område, så er det stadig et stort areal. Masten, som hans mobiltelefons signal er gået på, dækker hele området fra Marselisborg Lystbådehavn til Tangkrogen, og det er et stort område. Teleoplysningerne er desværre ikke så præcise, at vi kan slå streger på et kort, sætte et x og sige præcist, hvor han har været, forklarer Gert Bisgaard.

Østjyllands Politi vil meget gerne høre fra folk, der har været på området ved Østhavnsvej lørdag den 6. februar om morgenen mellem klokken 5.00 og 8.00.

Signalement:

Niels Joachim Nicholaisen er 190 centimeter høj, slank af bygning og frisk af sin alder.

Han var iført en knælang, grøn vinterfrakke og gule støvler af mærket Timberland. Derudover var han muligvis iført et par mørke fløjlsbukser.

Niels Joachim Nicholaisen er tyndhåret, og han havde formentlig en mørkeblå strikhue på, ligesom han formentlig medbragte sin sorte rygsæk.

Har du set 73-årige Niels Joachim Nicholaisen, eller har du andre oplysninger om sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114 eller 87 31 14 48.

Klik på ovenstående video for at se lidt af formiddagens eftersøgningsarbejde ved Østhavnsvej.