Video: Brune riddere overrasker legendarisk grillbar med hæderspris

Grillbaren Havnens Perle i Aarhus kan nu tilføje "legende" til sit navn, efter at De Brune Riddere har tildelt den legendariske pølsevogn hæderstitlen anno 2022.

Det var en overrasket og rørt ejer af grillbaren Havnens Perle i Aarhus, som tirsdag fik besøg af De Brune Riddere, der rider landet over for at anmelde og årligt kåre Danmarks Bedste Bøfsandwich.

Den hæder er tidligere tilfaldet Havnens Perle, men tirsdagens pris var en helt særlig pris – nemlig ”2022-vinderen af Den Brune Legende”.

- Du har holdt den brune fane højt i mange år, siden du vandt første gang. I 2012 og siden i 2014, og det vil vi gerne honorere i De brune Riddere, så værsgo Peter, den er til dig, lød det fra formand for De Brune Riddere Lasse H. Görlitz, da ejer Peter Lerdrup blev overrasket bag disken i den legendariske pølsevogn ved Aarhus Havn.

Peter Lerdrup, ejer af Havnens Perle (tv.), blev tirsdag overrasket med hæderstitlen 'Den Brune Legende 2022' af Lasse H Görlitz, formand for De Brune Riddere.
Peter Lerdrup, ejer af Havnens Perle (tv.), blev tirsdag overrasket med hæderstitlen 'Den Brune Legende 2022' af Lasse H Görlitz, formand for De Brune Riddere.

- Det er jeg megastolt af, lød det fra Peter Lerdrup, der blev tydeligt berørt over hæderen, som også falder oven på en begivenhedsrig tid for Havnens Perle.

Tidligere i år på årets sidste officielle vinterdag brændte grillbaren, hvilket gav flere måneder med uvished og genopbygning for ejeren af det berømte spisested, der som alle andre restauratører også har mærket coronatiden.