- Vi skal have mere fart i spillet

Erik Veje Rasmussen vil have mere fart i både bold og ben til kampen mod Team Tvis Holstebro

Foto: Ole Nielsen

Onsdag aften tabte Århus Håndbold med 31-25 til KIF Kolding København, og nu hedder næste opgave i slutspillet Team Tvis Holstebro på søndag.

Århus Håndbold har i denne sæson haft godt styr på Team Tvis Holstebro, og aarhusianerne har vundet begge opgør mod vestjyderne i grundspillet i Boxer Herreligaen.

- Vi har tidligere haft godt styr på dem, og vi er lykkedes med at forhindre deres offensive forsvar. Jeg mener, at vi har en pæn chance for at vinde. Vi viste gode takter mod KIF Kolding København, men der var også nogle ting fra den kamp, som vi skal have rettet op på, siger Erik Veje Rasmussen, der er træner i Århus Håndbold, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Tabte første kamp i slutspillet

Han mener blandt andet, at forsvaret fungerede godt, men at der manglede tempo i spillet.

- Vi havde ikke fart nok i spillet, og det gik for langsomt. Så vi skal have mere fart i både bold og ben til kampen mod Team Tvis Holstebro. Jeg er fortrøstningsfuld i forhold til kampen, og tager vi to point der, og vinder vi også det næste opgør mod Skjern, ser det godt ud, siger Erik Veje Rasmussen.

Til opgøret mod KIF Kolding København havde omkring 4.000 tilskuere fundet vej til NRGi Arena i Aarhus, og de mange mennesker i hallen betyder meget.

- Det giver en fantastisk stemning, og det er en kanon oplevelser for spillerne. Vinder vi mod Team Tvis Holstebro, så får vi også en kanon kamp i NRGi Arena mod Skjern, siger Erik Veje Rasmussen.

Kampen mellem Århus Håndbold og Team Tvis Holstebro spilles på søndag klokken 17.10 i Gråkjær Arena i Holstebro.