- Vi skal fighte os til point

AGFs Osama Akharraz inden Viborg-kamp

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

AGF skal søndag spille mod Viborg F.F. i en kamp, der burde være forbudt for børn.

Begge hold ligger i den helt tunge ende af tabellen og putter sig under nedrykningsstregen. Derfor er det uhyre vigtige point, der er på spil i i denne bundgyser i kampen om overlevelse i Superligaen.

Osama Akharraz har været lidt ind og ud af AGFs startopstilling på det sidste, men senest startede han inde i nederlaget til Brøndby IF.

- Det bliver en meget lige kamp. Viborg er svære at spille imod, synes jeg. Men det skal vi også være for dem. Det er en rigtig vigtig kamp. Det handler om at fighte sig til de tre point. Det er sådan, kampen bliver - med en masse "slagsmål", siger Osama Akharraz til klubbens hjemmeside.

Og selvom kantspilleren mest er kendt for sine finurlige driblinger, så vil han ikke tøve med kaste sig ind i hårde dueller og nærkampe.

- Jeg skal også bidrage med fight. Det har jeg vist, at jeg godt kan. Det er jeg ikke for pæn til. Men jeg skal også bidrage med tempo og udfordringer, så vi kan komme frem til chancer. Jeg skal være med til at skabe mulighederne, siger Osama Akharraz.

Kampen mellem Viborg F.F. og AGF spilles på Viborg Stadion søndag klokken 14.00.