Vejle-træner: Vi kan slå AGF

Måske kan 1. divisionsholdet sende AGF ud

Foto: Allan Baden

Vejle Boldklub Koldings træner, Nicolai Wael, mener, at hans hold kan sende AGF ud af pokalturneringen.

Vejle Boldklub Kolding fra 1. division har gode muligheder for at levere en overraskelse, når holdet onsdag aften tager imod AGF fra Superligaen i ottendedelsfinalerne af pokalturneringen i fodbold.

Det vurderer Vejle Boldklub Koldings træner, Nicolai Wael, før det klassiske jyske opgør.

- Jeg ser helt klart chancerne som gode. Vi har et rigtig godt hold med nogle rutinerede spillere og nogle unge spillere, som har gå-på-mod, siger træneren.

Træner tror på sit hold
Nicolai Wael er meget imponeret over, at AGF som oprykker har formået at spille sig til en foreløbig femteplads i Superligaen.

Træneren har alligevel stor tiltro til, at Vejle Boldklub Kolding kan slå AGF ud af pokalturneringen.

- Vi ligger nummer tre i 1. division og har lavet mange mål, samtidig med at vi har lukket få mål ind. Vi er rigtigt dygtige i vores presspil, og vi er gode til at skabe chancer og holde fast i bolden.

- Der er ingen tvivl om, at vi virkelig får noget at se til i morgen (onsdag, red). Omvendt tror jeg så meget på de ting, som vi gør, at jeg er overbevist om, at AGF vil få rigtig store problemer med os undervejs i kampen, vurderer Nicolai Wael. 

Vejle har fået otte point i de seneste fire kampe i 1.  division, og i sidste weekend vandt klubben 3-0 ude over FC Roskilde.

- Vi spiller rigtig hurtigt og er meget dygtige på bolden. Vi er gode til at spille i små områder, og AGF vil få problemer med at dæmme op for vores hurtige kombinationsspil.

- Vi skaber chancer, uanset hvem vi møder, og det var glædeligt at se mod Roskilde, at vi var rigtigt skarpe, siger Nicolai Wael.