Vanvidsbilist amok i Aarhus

En 19-årig tysk mand kørte vanvidskørsel i Aarhus og påkørte otte biler

Der var stort drama i Aarhus kort før klokken 17.00 søndag, hvor en 19-årig tysk mand kom kørende i en Mercedes sammen med fire kammerater.

Manden påkørte hele otte biler, og der var i flere tilfælde tale om forsætlige påkørsler. Østjyllands Politi betegner manden som en vanvidsbilist.

I Janus La Cours Gade forsøgte han også at påkøre en mand, som ville standse bilen efter endnu en påkørsel, oplyser Østjyllands Politi.

- Det har jo skabt en del furore, når man tænker på, hvor farligt det er, det han har haft gang i, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Per Bennekov til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Manden er turist, og hans kammerater var bestemt ikke med på legen. Flere af dem sprang ud af bilen i løbet af vanvidskørslen af frygt for deres egen sikkerhed.

- Vi har virkelig mange vidner, der skal afhøres. Vi kommer til at skrive rapporten det meste af natten, siger Per Bennekov om den kaotiske situation.

Manden flygtede fra stedet, men blev ved hjælp af vidneforklaringer fundet i Museumsgade i Aarhus. Han er nu anholdt.

Det formodes, at han var stærkt påvirket af narkotika. Han sidder nu til afhøring og afrusning.

Der er endnu ikke taget stilling til, om manden skal fremstilles, men heldigvis kom ingen alvorligt til skade ved vanvidskørslen.